Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Netflixin kuvanlaatu on nyt parempi näillä viidellä älypuhelimella – HDR-tuki laajenee

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Netflix + HDR + Dolby Vision.

Netflix + HDR + Dolby Vision.

Netflixissä HDR-sisältöjä tukevien älypuhelinten lukumäärä on kasvanut viiteen eri malliin. Uusimmat lisäykset joukkoon ovat tuoreimmat kolmen eri valmistajan huippupuhelimet: Samsung Galaxy Note8, Sony Xperia XZ1 ja LG V30.

Jo aiemmin Netflixin osalta HDR-tuen ovat saaneet LG:n G6 ja Sonyn Xperia XZ Premium.

Nämä puhelimet sisältävät HDR- ja Dolby Vision -tuen, ja toimivuus Netflixin kanssa on testattu ja vahvistettu. Netflix tukee molempia uusia sisältömuotoja, joiden on tarkoitus parantaa sisällön kuvanlaatua esimerkiksi väritoiston osalta. Värit ovat kirkkaampia ja kontrasti voimakkaampi.

Televisioissa ja lisälaitteissa HDR- ja Dolby Vision -tuki on jo yleisempää.

Uuden rikkaamman sisällön katseluun tarvitaan myös Netflixin 4K-sisältöjä tukeva kalliimpi neljän ruudun premium-tilaus, jonka hinta nyt on 11,99 euroa kuukaudessa.

Älypuhelimista myös Samsungin Galaxy S8 ja S8+ sisältävät tuen HDR-sisällöille, mutta ne hyödyntävät uudempaa Mobile Premium HDR -muotoa, jota Netflix ei näytä ainakaan toistaiseksi tukevan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut