Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vuoto: tällainen oli Surface Mini – Microsoft perui laitteen viime hetkellä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Surface Mini Evan Blassin vuotamissa kuvissa.

Surface Mini Evan Blassin vuotamissa kuvissa.

Microsoftilta vuonna 2014 odotettu mutta sen viime hetkellä ennen julkistusta peruma Surface Mini -tablettilaite on jälleen noussut esille uudessa vuodossa. Tuttu vuotaja Evan Blass on julkaissut laitteesta Twitterissä kuvamateriaalia sekä tekniset tiedot.

Surface Ministä on nähty live-kuvia aiemminkin, mutta nyt se on päässyt esille virallisissa esittelykuvissa. Samoin Blassin jakama teknisten tietojen lista on nähtävästi suoraan peräisin Microsoftin esittelymateriaalista.

Surface Minin lanseerauksen piti tapahtua Surface Pro 3:n rinnalla. Se myös muistuttaa ulkoisesti merkittävästi isoveljeään, mutta on vain pienikokoisempi ja tarkoitettu käytettäväksi enemmän myös pystysuunnassa. Takapinta laitteessa on pehmeää materiaalia ja mukana on myös avattava kolmiasentoinen seisontatuki. Metallin sijaan laitteessa on polyuretaanimuovikuoret.

Käyttöjärjestelmänä laitteessa oli Windows RT, mikä lieneekin yksi keskeisimmistä syistä laitteen perumiseen. Tästä Microsoftin karsitusta ja ARM-suorittimia hyödyntävästä käyttöjärjestelmästä ei koskaan tullut suosittua ja panostukset siihen lopetettiin myöhemmin. Lisäksi Microsoftilla ei vain yksinkertaisesti koettu Surface Minin olleen riittävän houkutteleva laite markkinoille.

Laitteessa on 7,5 tuuman näyttö 1440×1080 pikselillä, 5 megapikselin taka- ja 2 megapikselin etukamera,stereokaiuttimet Dolby-tuella, Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, 1 tai 2 gigatavua RAM-muistia, 32 tai 64 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, Wi-Fi 802.11a/b/g/n ja Bluetooth 4.0 -yhteydet sekä Micro-USB ja 3,5 mm -liitännät.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei olisi menestynyt markkinoilla iPadia vastaan, joten hyvä päätös jättää julkistamatta ja kehittämättä!.

Tuoreimmat jutut