Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

No nyt on muistikortissa tallennustilaa! SanDisk esitteli huiman 400 gigatavun microSD-kortin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

SanDiskin uutuus vie 400 gigatavulla microSD-muistikortit uudelle tasolle.

SanDiskin uutuus vie 400 gigatavulla microSD-muistikortit uudelle tasolle.

SanDisk on esitellyt maailman toistaiseksi suurimman kapasiteetin microSD-muistikortin. Uutuus tarjoaa tallennustilaa 400 gigatavun edestä.

400 gigatavuun mahtuu esimerkiksi 40 tuntia 1080p Full HD -videota.

Tähän asti suurimmat microSD-muistikortit ovat olleet kapasiteetiltaan 256 gigatavua.

SanDiskin uutuus on myös A1-sertifioitu nopeudeltaan. UHS-I-kortti pystyy siirtämään tiedostoja 100 megatavun sekuntinopeudella, esimerkiksi 1 200 kuvaa minuutissa.

Jenkkihinta SanDiskin uutuudelle on 249,99 dollaria. Saatavuudesta tai hinnasta Suomessa ei ole vielä tietoa.

Monet älypuhelimet tukevat vasta esimerkiksi enintään 128 tai 256 gigatavun kortteja, mutta osassa on nähty tuki jo 2 teratavunkin eli noin kahden tuhannen gigatavun korteille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Fyysisen muistin tarve puhelimissa vähenee osittain pilvipalveluiden (joita en itse käytä) takia, mutta kasvaa kameroiden parantuessa, 🤔.

  • Iama Nieger

   Puhelin itse ei tarvitse paljonkaan muistia, muistikortti on monessa asiassa parempi. Apple tätä vain ei rahanahneudessaan halua myöntää, pitää myydä muutaman sentin osaa sadan euron hinnan korotuksella puhelimessa.

   • IltaFabio

    Itse ostan mielummin puhelimen mahdollisimman suurella muistimäärällä. Puhelinko ei tarvii muistia? Minne ne datat sitten tallennat? GSM- modemiinko? Pilvipalvelutkin ovat ihan toimivia parhaimmillaan. Ei sitä dataa tarvii niihin loppuelämäksi tallentaa, vaan voit ladata ne vaikka tietokoneelle ja sit poistaa pilvestä. iCloudistakin saa 50 gigaa 1 eurolla/kk. Joten jos puhelimen muisti loppuu, niin se siirtää hyvälaatuiset kuvat pilveen ja puhelimesta vapautuu muistia. Tulee halvemmaksi kuin muistikorttien ostaminen.

 2. Jussi

  Wishiltä löytyy 2TB muistitikkuja. En ole tilannut, mutta löytyy.

Tuoreimmat jutut