Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

CAT-luurit jatkavat kestävyyden tiellä – kaksi uutuutta julki

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Halvoille ja keskihintaisille CAT-puhelimille julkistettiin tänään seuraajia. S31 ja S41 ovat tuttuun tapaan Bullit Mobilen valmistamia erityisen kestäviä älyluureja.

CAT S41 on loogisesti seuraaja S40-mallille. Edeltäjään verrattuna akku kasvaa huomattavasti 5 000 milliampeerituntiin. Virran ei siis pitäisi loppua kesken, ja kätevästi S41:n avulla voi ladata myös muita älylaitteita. Uutuudesta löytyy MediaTekin 8-ytiminen 2,3 gigahertsin järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Valokuvaaminen onnistuu myös veden alla 13 megapikselin takakameralla ja 8 megapikselin etukameralla. Laitetta koristaa Gorilla Glass 5:llä suojattu 5-tuumainen full HD -näyttö.

S41 tulee myyntiin tänään ja se maksaa noin 450 euroa.

Myös CAT S31 lisää akunkestoa edeltäjäänsä nähden. Rautapuolella meno ei ole niin vakuuttavaa Qualcommin 1,3 gigahertsin neliytimisellä Snapdragon-järjestelmäpiirillä. 4,7 tuuman HD-näytöllä varustellusta luurista löytyy kahden SIM-korttipaikan lisäksi 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Takana nököttää 8 megapikselin kamera ja selfieiden virkaa toimittavat 2 megapikselin otokset.

Molempien uutuuksien suojaluokitus on IP68, ja S41 kestää tunnin upotuksen kahden metrin syvyiseen veteen. Myös pikkuveli S31 pystyy puolen tunnin pulahdukseen korkeintaan 120 senttimetrin syvyydessä. Käyttöjärjestelmänä on molemmissa Android 7.1 Nougat, ja tallennustilaa saa luonnollisesti lisää microSD -kortin avulla.

Hintaa CAT S31:lle kertyy 330 euroa, tarkkaa julkaisupäivää ei vielä kerrottu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut