Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTubelle uutta ilmettä – myös logo meni uusiksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

YouTuben uusi logo.

Videopalvelu YouTube uudistaa ilmettään ja esittelee samalla uusia toimintoja sovelluksiinsa. Muutoksessa uusiksi meni nyt myös YouTuben logo.

YouTuben ilmeen uudistuminen koskee sekä sen verkkosivustoa että mobiilisovelluksia. Uusi tyyli mukailee Googlen laajempaa Material Design -muotokieltä. Sovelluksissa punaiset yksityiskohdat korvautuvat valkoisella.

Mobiilisovelluksissa moni aiemmin testatuista uudistuksista on myös nyt valmistunut ja tullut virallisesti osaksi sovelluksia. Näitä ovat esimerkiksi näytön napautuksella toimiva eteenpäinhyppäys videoissa, toistonopeuden säätömahdollisuus sekä sisällön mukaan näytölle paremmin mukautuva videosoitin – esimerkiksi pystyvideoissa ei enää näy mustaa taustaa ympärillä, vaan video mukautuu näytölle pystyasentoon.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ompas upee!.

  • Eetu

   Upeampi kuin sinä?. 🤔

 2. Hendriks

  Viimeksi meni parempaan suuntaan, mutta nyt meni kyllä huonompaan, kuin suunniteltu mobiililaitteille, 👎.

  • Alex

   Eikä siinä kaikki, kaikki mielipiteet, väkivalta pelit, ammuskelut ja monta muuta mustaa huumoria otetaan tiukasti. Voi jopa joutua video poistoon aika äkkiä. Youtube on muuttanut jo ehtoja elokuun alussa.
   Youtube on menossa liian lapselliseksi. :(

Tuoreimmat jutut