Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Palm tekee ”Nokiat” – brändi palaa markkinoille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Palm Treo 300, vuodelta 2003.

Palm-nimi tekee paluun vuonna 2018.

Palm-laitteista vastaa TCL, joka on aiemminkin kunnostautunut vastaavanlaisessa, vanhoja brändejä hyödyntävässä toiminnassa. Ensin Alcatel, sitten BlackBerry ja nyt Palm.

Palm oli aikoinaan merkittävä, joskin Suomessa melko tuntematon, yhdysvaltalainen puhelinvalmistaja. Se toimi aina vuodesta 1992 vuoteen 2010 asti, jolloin Hewlett & Packard osti yhtiön ja lopulta lakkautti puhelintoiminnan. Palm keräsi viime vuosituhannen lopulla mainetta etenkin käsialan tunnistavaan kosketusnäyttöteknologiaan perustuvalla Palm Pilot -laitteella.

TCL:n suunnitelmista kuultiin suoraan yhtiön markkinointipäällikkö Stefan Streitilta. Se, minkälaisia laitteita on tulossa, on vielä hämärän peitossa, mutta älypuhelimet lienevät tällä hetkellä vahvin veikkaus.

Palmin myötä TCL:n tarjonta laajentunee merkittävästi. Palm pyrkii vastaamaan viimeisintä teknologiaa hakevien tarpeisiin, kun taas Alcatelin ja BlackBerryn merkkiä kantavien laitteiden kohdeyleisö on täysin toisenlainen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Pitäisi tehdä jotain mullistavaa, jos meinaavat menestyä, 😕.

  2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Heitän villin arvauksen, että tässä yritetään taas tehdä jotain mullistavaa puhelimen ja tietokoneen hybridiä. Ehkä jotain uutta, tyyliin kämmentietokonetta, jossa on samassa puhelin. Tai jotain tietokoneen runkoa, jonne asetetaan puhelin ja se muuntuu ”täysiveriseksi” kannettavaksi tietokoneeksi. Jotain ton tyylistä kurap***aa, jolla ei tee mitään.

  3. Linzzi

    Tekisivätpä 5-6″ puhelimen ajantasasella raudalla slider qwerty näppäimistöllä ja vesitiiviys olis plussaa

Tuoreimmat jutut