Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäinen Asteroid OS -älykello julki – tällainen on Connect Watch

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Ensimmäinen Asteroid OS -pohjainen älykello on julkistettu, ja se kantaa nimeä Connect Watch.

Asteroid OS on raikas vaihtoehto Googlen Android Wear -käyttöjärjestelmälle. Molemmat pohjautuvat älypuhelin-Androidin tavoin Linux-kerneliin, mutta Asteroid OS:n käyttöliittymä on erilainen.

Uudessa Connect Watchissa on 1,39-tuumainen AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 400×400 pikseliä. Mielenkiintoisena lisänä kelloon on mahdutettu myös 2 megapikselin kamera, joka kykenee nauhoittamaan 720p-tarkkuuden HD-videota. Laitteesta julkaistaan kaksi versiota, joissa molemmissa on sama 1,39 gigahertsin MediaTek-järjestelmäpiiri. Muistivaihtoehtoja Connect Watch tarjoaa kaksi: 4 gigatavua tallennustilaa 512 megabitin RAM-muistilla ja parempi, molemmat muistit tuplaava versio.

Connect Watchissa on paikka nanokokoiselle SIM-kortille, joten sitä ei välttämättä tarvitse liittää puhelimeen, joskin sekin on toki mahdollista. Kellolla voi soittaa myös puheluita, ja se tarjoaa yhdellä latauksella noin neljä päivää käyttöaikaa.

Lisäksi uutuus mittaa käyttäjänsä sykkeen ja sisältää esiasennettuna esimerkiksi sekuntikellon ja sovelluskaupan. On kuitenkin huomioitava, että Asteroid OS:n kauppa on vielä tätä nykyä jokseenkin tyhjä.

Tarkkaa julkaisupäivää tai hintaa uudelle laitteelle ei vielä tiedetä, mutta ennakkotilaukset alkavat Euroopassa piakkoin. Tiedossa on myös, että laitteen saa itselleen joukkorahoituspalvelu Ululen kautta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Calileon

    Vaikuttaa spekseiltään miltä tahansa kiinalaiselta 100-150 euron hintaluokassa olevelta älykellolta joissa Androidiin pohjautuva käyttis. Yleensä Lollipoppiin. Näiden laatu kokemusten perusteella on heikko ja vaikkakin niihin saa periaatteessa kaikki Play Storen ohjelmat asennettua, käyttö ei ole mukavaa. Menestys riippuu paljolti siitä millainen käyttöliittymä tuossa on. AndroidWear mielestäni otti takapakkia 2.0:lla, mitä käyttökokemukseen tulee. Päivittäisessä käytössä LG Urbane vaihtui takaisin Sony Smartwatch 3:een.

Tuoreimmat jutut