Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko tässä Xiaomi Mi Mix 2? Puhelimen etupuoli lähes täysin näyttöä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Väitetty kuva Xiaomi Mi Mix 2:sta.

Väitetty kuva Xiaomi Mi Mix 2:sta.

Xiaomin tuleva Mi Mix 2 -puhelin on nähty mahdollisesti uudessa kiinalaisperäisessä vuotokuvassa, jonka on julkaissut BoxerTech-sivusto. Mi Mix 2 on seuraaja viime vuonna kohahduttaneelle ensimmäiselle Mi Mixille, joka aloitti älypuhelinten nykyisen trendin, jossa näytöt laajenevat kattamaan lähes koko etupuolen.

Hiljattain Mi Mix 2 nähtiin sen muotoilusta vastaavan Starckin design-videolla. Kuten alkuperäisenkin Mi Mixin kanssa, myös Mi Mix 2:ssa osa esittelymateriaaleista näyttäisi lupaavan hieman parempaa mitä todellisuudessa on tarjolla. Kuvan puhelimessa erityisesti näytön alareunus on suurempi kuin mitä videolla nähdään.

Uudessa väitetyssä vuotokuvassa Mi Mix 2:sta näytön reunukset ovat hieman konseptivideota kookkaammat. Silti näyttö kattaa puhelimessa erittäin suuren osan etupuolesta.

Huhujen mukaan nyt uuden Mi Mix 2:n näytön koon suhde etupuolen pinta-alaan olisi jopa 95 prosenttia.

Mi Mix 2:een on huhuttu Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä muun muassa 12 megapikselin takakameraa ja 5 tai 8 megapikselin etukameraa. Akun kapasiteetti voi olla 3 400 milliampeerituntia. Puhelin voi sisältää myös edistyneen kasvontunnistuksen, jolla lukituksesta avaaminen käy näppärästi. Kaikki huhut ovat vielä kuitenkin vielä hyvin epämääräisiä ja monet jopa täysin ristiriidassa keskenään.

Mi Mix 2:n näytön kooksi on kerrottu tulevan 6 tuumaa. Kuvasuhde vaikuttaa pitkulaisemmalta kuin alkuperäisessä Mi Mixissä, jossa näytön koko oli 6,4 tuumaa.

Mi Mix 2 saatetaan julkistaa kokonaisuudessaan vasta 12. syyskuuta, jos aiemmat huhut pitävät kutinsa.

Alla vielä aiemmin nähty design-video.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Eipä tuo edestä näytä sen kummemmalta kuin esim. S8!.

    • Iama Nieger

      S8, suuremmat ylä- ja alareunat. Oletko sokea?

Tuoreimmat jutut