Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Santanderin sovellus yhdistää mobiilitankkaamisen ja autoilun kustannusten seurannan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Santander All in One

10-vuotissyntymäpäiviään viettävä autorahoitusyhtiö Santander on kehittänyt uuden All in One -mobiilisovelluksen. Sovellus on jatkoa Santanderin aiemmalle All in One -autonosto- ja omistuspalvelulle, mutta soveltuu kenelle tahansa auton omistavalle. Sovellus yhdistää niin mobiilitankkaamisen kuin autoilun kustannusseurannankin.

”Ihmiset haluavat tehdä asiat helposti, nopeasti ja mukavasti. Halusimme kehittää kokonaisvaltaisen sovelluksen, jolla voi esimerkiksi sekä tankata että seurata autoilun kustannuksiakin”, sanoo  Santander Consumer Financen toimitusjohtaja Peter Sjöberg.

Santander All in One

Sovellus sisältää useampia toimintoja, eikä edellytä Santanderin asiakkuutta. Autoilija voi tehdä sovellukseen muistiinpanoja oman autonsa tankkauksista ja huolloista, tallentaa sijainteja sekä jakaa tietoja samaa autoa käyttäville muille perheenjäsenille. Sovelluksen välityksellä voi esimerkiksi kertoa, minne auto on pysäköity.

Mikäli käyttäjällä on Santanderin All in One -sopimus autolleen, voi sopimuksen etenemistä seurata sovelluksen kautta.

Santander All in One

Kustannusseurannan lisäksi All in One -sovellus sisältää myös mobiilitankkauspalvelun. Palvelu toimii Nesteen huoltoasemilla, jotka tukevat mobiilitankkaamista. Mobiilitankkaus käyttää Nesteen luotollista mobiilitankkauskorttia, jolla tehdyt ostot laskutetaan kuukausittain. Tankkaaminen tapahtuu ilman erillistä käteisen tai maksukortin pyörittelyä, ja tankkaustiedot tallentuvat sovellukseen.

Santander All in One

Santanderin All in One -sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta ja Google Playstä. Lisätietoja löytyy Santanderin sivuilta app.allinone.fi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut