Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Alcatel jälleen julkistuspuuhissa – U5 HD -halpapuhelin näki päivänvalon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Aiemmin tänä vuonna julkaistu Alcatel U5 -budjettipuhelin on saamassa seuraajan, joka tottelee nimeä Alcatel U5 HD. Kyseessä on pitkälti sama laite, joskin joitakin parannuksia on tehty.

Uutuus nokittaa edeltäjäänsä etenkin näytön ja kameran osalta. Tällä kertaa Alcateliin luottava saa taskuunsa 5 tuuman HD-näytön, nykypäivänä varsin vaatimattomalla 1280×720 pikselin tarkkuudella. Kameroissa kehitys on ainakin paperilla huomattavampaa. U5 HD on nimittäin varustettu 8 megapikselin takakameralla ja selfieihinkin saa käyttöön viisi megapikseliä. Lisäksi akun koossa edeltäjä päihitetään hiuksenhienosti 2200 milliampeeritunnin kapasiteetilla. U5 HD:sta löytyy myös paikka kahdelle SIM-kortille.

Helmikuussa maailmaan tupsahtanut U5 puolestaan sinnitteli varsin vaatimattomalla 854×480 pikselin resoluutiolla ja akussakin riitti potkua vain 2050 milliampeerituntia. Kameroissa tyydyttiin viiteen ja kahteen megapikseliin.

Rautapuolella kaikki on aiemmasta julkaisusta tuttua: MediaTek MT6737 -järjestelmäpiiri pyrkii pyörittämään sovelluksia sulavasti, apunaan yhden gigatavun RAM-muisti. Sisäistä tallennustilaa on mukaan pakattu varsin vaatimattomat 8 gigatavua, joskin muistikorttipaikka enintään 32 gigatavun kortille onneksi löytyy.

Tarkempia julkaisu- ja hintatietoja ei vielä ole saatavilla, mutta lisää kuultaneen syyskuun IFA-messuilla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut