Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google tuo 6 sekunnin videoesikatselut hakutuloksiinsa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on tuomassa lyhyet, kuusi sekuntia pitkät videoesikatselut osaksi mobiilihakutuloksiaan Google-hakusovelluksessa ja Google Chromessa Androidille. Uuden ominaisuuden käyttöönotto on nyt alkanut.

Kuuden sekunnin esikatseluiden luomiseen Google hyödyntää myös keinoälyä. Esikatselussa ei nähdäkään videon ensimmäisiä kuutta sekuntia, vaan Googlen älykkäästi valitsema kuuden sekunnin leikkaus, jonka pitäisi edustaa paremmin videon sisältöä. Videot toistuvat äänettömästi.

Uudet yksittäisen videon esittelykuvan korvaavat videoesikatselut toimivat muun muassa YouTuben kanssa, mutta eivät rajoitu vain siihen. Lähes kaikista verkkovideoista voikin jatkossa nähdä vastaavia esikatselupätkiä hakutuloksissa.

Oletusarvoisesti esikatseluvideot toistuvat ainoastaan Wi-Fi-vekkoa käytettäessä. Google-hakusovelluksen ja Chromen asetuksista esikatseluvideot voi myös kytkeä kokonaan pois käytöstä tai käytettäväksi myös mobiiliverkkoyhteydellä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut