Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dropboxilta näppärä uusi toiminto: vahvista kirjautuminen mobiilisovelluksen avulla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Dropbox on lisännyt mobiilisovelluksiinsa näppärän mahdollisuuden vahvistaa kirjautuminen sen avulla Dropbox-tilille toisella laitteella.

Uudesta toiminnosta voi olla apua, mikäli esimerkiksi syystä tai toisesta tekstiviestitse saatavan vahvistuskoodin toimitus ei onnistu – esimerkiksi kun mobiiliverkkoyhteyttä ei ole käytössä, mutta Wi-Fi-yhteys toimii, vaikkapa lennolla.

Mobiilisovelluksen kautta kirjautumisen pääsee vahvistamaan klikkaamalla Having trouble getting a code? -linkkiä dropbox.comissa käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen jälkeen.

Kaksivaiheinen todennus kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön Dropboxissa. Verkkosivuilta löytyvät tähän ohjeet. Kaksivaiheisen todennuksen myötä sisäänkirjautuminen uudella laitteella vaatii salasanan lisäksi kirjautumisen vahvistamisen koodilla tai uusilla nyt esitellyillä mobiilisovelluksen kautta tapahtuvilla vahvistuksilla parantaen näin merkittävästi tietoturvaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Olisi ominaisuus pitänyt olla jo vuosia, 😕.

  2. welde

    Onko tämä oikeasti uusi ominaisuus? Itellä ollut kaksivaiheinen todennus kyllä käytössä jo pitkän aikaa. Kai tuossa oli sitten jotain uutta..

Tuoreimmat jutut