Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhut iPhone-aikataulusta sittenkin täysin levällään – kaikki lähteet aivan eri mieltä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uuden huippu-iPhonen tietokonemalli iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä iDrop Newsin aiemmin julkaisemassa kuvassa.

Uuden huippu-iPhonen tietokonemalli iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä iDrop Newsin aiemmin julkaisemassa kuvassa.

Applen uutta iPhonea odotetaan kuumeisesti. Valitettavasti toistaiseksi ei tiedetä, miten pitkään odotus vielä jatkuu. Tällä viikolla on kuultu useita raportteja uuden huippu-iPhonen tuotannosta, ja mikä jopa lähes huvittavaa, ne ovat täysin ristiriidassa toistensa kanssa.

Pelin avasi Applen suunnitelmat yleensä oikein ennustanut KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo, jonka mukaan iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat jo massatuotannossa. Eniten odotetun uuden huippu-iPhonen, ”iPhone 8:n”, massatuotanto sen sijaan käynnistyisi vasta syyskuun puolivälissä. Kuluvalla kolmannella neljänneksellä tätä iPhone-huippumallia valmistuisi vain 2-4 miljoonaa, mikä tarkoittaisi saatavuuden olevan puhelimen myyntiintulossa, joka kuitenkin tapahtuisi Kuon mukaan heti iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan rinnalla, aluksi erittäin heikko.

Eilen alihankkijalähteistä tietoja usein raportoiva DigiTimes puolestaan kertoi kaikkien kolmen uuden iPhonen olevan jo massatuotannossa. Myös DigiTimes odottaa huippu-iPhonen saatavuudesta heikkoa kovaan kysyntään nähden.

Tänään pakkaa lisää sekoittaa vielä Korea Herald, sekin ihan luotettava julkaisu, jonka mukaan huippu-iPhone viivästyisi marraskuulle asti – eikä Apple olisi edes vielä lopullisesti päättänyt, millainen puhelimesta tulee. Korea Heraldin mukaan Apple ei ole vielä tehnyt päätöstä, pitäisikö puhelimeen ottaa mukaan sormenjälkilukija taakse vai luottaako se vain uutena ominaisuutena mukaan tulevaan Face ID -kasvontunnistukseen.

Korea Heraldin mukaan Apple-johto olisi hiljattain päättänyt iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan lanseerauksesta syyskuussa. Korea Herald puhuu vielä myös näyttöön integroidusta sormenjälkitunnistimesta, jonka kehitystyössä Apple olisi epäonnistunut.

Huippu-iPhoneen on tulossa Samsungin valmistama OLED-näyttöpaneeli, joiden tuotannon kerrotaan alkaneen pienessä mittakaavassa viime kuussa. Tuotannon aloitus on viivästynyt Korea Heraldin mukaan Applen päättämättömyyden takia.

Nähtäväksi jää, kuka on lopulta oikeassa iPhonen aikataulun suhteen. Historian perusteella panokset kannattaisi sijoittaa Kuon ennustukselle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Se joko tulee tai ei tule,.

  • Jummi

   Voisit kirjoittaa aforismikokoelman.!

 2. KIME1980

  Tuo keskimmäinen näyttää hyvälle mutta on Applen tyyliin liikaa hintaa minulle. Haen aina parasta hinta laatusuhdetta en kehtaa maksaa uutuuden viehätyksestä.

Tuoreimmat jutut