Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Carpool Karaoke nyt Apple Musiikissa – uuden sarjan avausjaksossa tutut tähdet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Carpool Karaoke on nyt Apple Musiikissa.

Carpool Karaoke on nyt Apple Musiikissa.

Apple on julkaissut ensimmäisen jakson uudesta Carpool Karaoke -sarjastaan.

Carpool Karaoke on tullut tutuksi James Cordenin talk show’sta. Apple hankki sarjaan oikeudet ja tuo sen nyt tarjolle Apple Musiikki -palvelun tilaajille.

Ensimmäisessä Applen julkaisemassa 20 minuuttia pitkässä jaksossa mukana on vielä James Corden, jonka vieraaksi auton kyytiin astuu Will Smith. Carpool Karaoken idea on yksinkertainen: ajellaan autolla, ja jutellaan samalla mukavia ja lauletaan vieraiden hittibiisejä.

Jatkossa tulevissa jaksoissa myös Corden luovuttaa paikkansa muille tähdille ja julkkiksille. Uusi jakso nähdään jatkossa aina viikon välein.

Carpool Karaoke on saavuttanut suurta suosiota myös YouTubessa, josta Cordenin talk show’n Carpool Karaoke -pätkät myös löytyvät. Applen uudessa sarjassa Carpool Karaokea on venytetty pidemmiksi jaksoiksi, kun siitä on tehty aivan oma sarjansa.

Apple Musiikissa Carpool Karaokessa katselu vaatii maksullisen tilauksen. Tilauksen alussa Apple Musiikki tarjoaa yhden ilmaisen 3 kuukauden kokeilujakson.

Tulevissa Apple Musiikin Carpool Karaoke -jaksoissa muusikkovieraina nähdään muun muassa Alicia Keys sekä Metallica.

Carpool Karaoke on Applen toinen alkuperäissarja. Aiemmin se toi katsottavaksi jo Planet of the Appsin, jota voi kuvailla sovelluskehittäjien Leijonan luolaksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Jälleen kerran tehty vapaa käännös, tietääkseni sovellus on ”Apple Music” Applen virallisilla suomenkielisillä sivuilla, ei ”Apple Musiikki”, 👎.

    • Semmosta

      Sepä ikävä homma.!

Tuoreimmat jutut