Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tiedätkö jo GearBestin? Verkkokauppa Kiinasta tarjoaa laajan valikoiman edulliseen hintaan

GearBest.com.

GearBest.com.

GearBest.com on Kiinasta ponnistava kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa uskomattoman laajan valikoiman kaikenlaista elektroniikkaa sekä vempeleitä.

Kiinan erikoisuuksia edullisin hinnoin

GearBestin valikoimat ovat laajat. Sen tarjontaan lukeutuvat niin älypuhelimet, tabletit, älykellot, action-kamerat, TV-lisälaitteet, dronet, 3D-tulostimet, fidget spinnerit, Xiaomi-skootterit, pelaamisen lisävarusteet, lelut, pölynimurit, keittiötarvikkeet, taskulamput ja valot, maalaukset ja ties mitä muuta.

Valikoimiin lukeutuu esimerkiksi lukemattomia erilaisia kiinalaisälypuhelimia, jotka tarjoavat valtavasti vastinetta rahalle. Tutustu GearBestin laajaan puhelinvalikoimaan! Hyvänä esimerkkinä GearBest tarjoaa edullisesti muun muassa Xiaomi-älypuhelimet.

Kovia tarjouksia

GearBest tarjoaa myös jatkuvasti lukemattomia vaihtuvia tarjouksia ja dollaridiilejä.

GearBestin tarjouskuponkeihin voi tutustua tästä.

Nopea ja ilmainen toimitus

Toimitus GearBestiltä Suomeen on ilmainen useimmille tuotteille. Haluttaessa lisämaksusta voi valita myös nopeamman toimituksen. Tavallinenkin express-toimitus tuo tuotteen perille usein 12-15 päivässä.

Maksutapoina toimivat muun muassa perinteiset Visa, MasterCard ja American Express sekä joissakin maissa maksutavat Sofort Bankingin kautta.

45 päivän rahat takaisin -takuu

Ostamisesta riskin GearBest poistaa 45 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos tuote on viallinen, sen voi palauttaa 45 päivän ajan. Lisätietoa GearBestin takuukäytännöistä.

Asiakaspalvelu

GearBest tarjoaa myös englanninkielisen ystävällisen asiakaspalvelun.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut