Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Firefoxin kehittäjä avasi ultrasimppelin tiedostonjakopalvelun – näin se toimii

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Firefox Send on simppeli ja näppärä palvelu.

Firefox Send on simppeli ja näppärä palvelu.

Firefox-selaimen kehittäjänä tunnetuksi tullut Mozilla-säätiö on avannut uuden erittäin yksinkertaisen Firefox Send -verkkopalvelun.

Firefox Sendin avulla voi helposti lähettää suurikokoisempiakin tiedostoja yksittäisille vastaanottajille.

send.firefox.com-osoitteesta löytyvässä palvelussa on yksinkertaista valita ladattavaksi haluttu tiedosto, jonka jälkeen se latautuu salattuna Mozillan palvelimille. Tiedoston latautumisen jälkeen jaettavaksi saa linkin, jonka voi toimittaa tiedoston halutulle vastaanottajalle.

Tiedosto pysyy ladattavissa palvelun kautta vuorokauden eli 24 tunnin ajan, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti. Lisäksi tiedosto poistuu palvelusta myös sen lataamisen jälkeen eli se on ladattavissa vain kerran.

Firefox Send -palvelu tukee tiedostoja 1 gigatavuun asti, joten sen kautta onnistuu merkittävienkin tiedostojen jakaminen, jotka eivät välttämättä mahdu esimerkiksi sähköpostien liitetiedostoina lähetettäväksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tommi

    Kätevä kyllä, mutta voisi olla enemmän ominaisuuksia siihen että kuinka kauan valittu tiedosto on voimassa / kuinka monta kertaa kyseistä tiedostoa voidaan ladata kunnes se poistuu.

Tuoreimmat jutut