Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Toinen vuotokuva julki: nyt Samsung Galaxy Note8 paljastuu myös takaa ja sivuilta – ja eri väreissä!

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note8. Evan Blassin vuotama kuva.

Samsung Galaxy Note8. Evan Blassin vuotama kuva.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass ei lepää. Viimeöisen yksittäisen Galaxy Note8 -lehdistökuvan jatkoksi Blass on nyt vuotanut Note8:n niin edestä kuin takaa kahtena värivaihtoehtona, S Pen -kynien kera, paljastavan kuvan.

Kuvassa yllä Galaxy Note8 nähdään Midnight Blackin ohella kultaisena värivaihtoehtona. Lisäksi Note8:n valikoimaan pitäisi kuulua myös Orchid Gray ja Deep Sea Blue -värit.

Uudessa vuotokuvassa nähdään myös Note8:n kaksoiskamera sekä sen vierestä löytyvät kuvausvalo, sykemittarin anturi sekä sormenjälkitunnistin.

Galaxy Note8:n lähes koko etupuolen kattavan Infinity Display -näytön kooksi on pitkään huhuttu 6,3 tuumaa, kun Galaxy S8:ssa on 5,8 ja Galaxy S8+:ssa 6,2 tuuman näyttö. Näyttö on Galaxy Note8:ssa hieman vähemmän pyöristetty kulmistaan, kuten koko puhelinkin. Ylä- ja alareunaan Note8:ssa jäävät reunukset, joiden koko vastaa suunnilleen kevään Galaxy S8 -puhelimia.

Muita Galaxy Note8:aan odotettavia ominaisuuksia ovat tuki S Pen -kynälle, takaa löytyvä sormenjälkitunnistin sekä edessä iirisskanneri, kaksoiskamera, Samsungin Exynos 8895 -järjestelmäpiiri sekä 3 300 milliampeeritunnin akku. RAM-muistia pitäisi olla 6 gigatavua.

Takaa löytyvä kaksoiskameran, Samsungin ensimmäisen, pitäisi sisältää 12 ja 13 megapikselin kamerat, jotka tarjoaisivat 3x optisen zoomin. Molemmat kameroista on varustettu myös optisella kuvanvakaimella.

Puhelimen merkittävimmät erot kevään Galaxy S8 -puhelimista ovat S Pen -kynätuki sekä uusi kaksoiskamera. Näytön koossa Galaxy Note8 ei ole enää juuri Galaxy S8+:aa kookkaampi.

Euroopassa Galaxy Note8:sta on tulossa toistaiseksi Samsungin kallein älypuhelin. Hinta on Blassin aiemman paljastuksen mukaan 999 euroa. Suomessa tosin hinta saattaa kohota vielä korkeammalle, sillä Galaxy S8:n ja S8+:n 799 ja 899 euron Eurooppa-hinnatkin ovat täällä 829 ja 929 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Aika hieno pakkaus, mutta tuolla kuvasuhteella en tule koskaan ostamaan, odotan milloin Samsung palaa normaaliin!. 👎

  • Semmosta

   Mitäs sitten kun kaikki valmistajat siirtyät vähitellen tuohon kuvasuhteeseen?

   Ps. Mielenkiinnosta, mitä puhelinta käytät? iPhone?

   • SANDY

    Yep seuraavana vuorossa huawein mate 10 jossa kyseinen kuvasuhde huhutusti löytyy
    Ja Applen uudesta juhlamallista iPhone 8
    Googlen pixel sarjan odotetaan myös päivittyvän tuohon kuvasuhteeseen pixel 2 puhelimissa.

    Että huippumallien vaihtoehdot käyvät vähiin :)

 2. Iama Nieger

  Hienompi kuin mikään iPhone.

Tuoreimmat jutut