Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on viimeisin hittisovellus: nimettömiä viestejä joihin ei voi vastata

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sarahah-sovellus.

Saudiarabialaisen itsenäisen sovelluskehittäjän Zain al-Abidin Tawfiqin kehittämästä yksinkertaisesta sovelluksesta on tullut uusin yllättävä hitti.

Sarahahin idea on yksinkertainen: sillä voi lähettää viestejä, jotka ovat nimettömiä ja joihin ei kaiken lisäksi voi edes vastata. Niistä voi vain korkeintaan tykätä – tai olla tykkäämättä.

Sovelluksen tavoitteena oli alun perin tarjota palautekanava, jolla yrityksen työntekijät voisivat antaa palautetta nimettömänä. Sittemmin sovelluksen kohderyhmä on kuitenkin laajentunut – ja siitä on tullut myös nuorison uusin villitys. Sarahah on levinnyt esimerkiksi, kun linkki siihen on liitetty snappiin Snapchatissa, mikä on hiljattain tullut mahdolliseksi. Snapissa on voitu pyytää nimettömiä kommentteja julkaisuun Sarahahin kautta.

Sarahah on ladattavissa Androidille Google Playsta ja iPhonelle App Storesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Soveltuu varmaankin teineille, 🙄.

  2. BeCause

    Uskoisin yrityksen johdon saavan näin tietoa asioista, joiden esiintulo kestäisi muutoin kauemmin. Toki todellisuus-suodatinta on käytettävä, sekä seulottava niin yritykselle, kuin henkilöstöllekkin, hyödynnettävät asiat. Ja auttaahan se yksilöä myös henkisesti… Lapsille se lienee vain yksi ns. ”pieru-kakka” kanava lisää.

Tuoreimmat jutut