Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy Note8 uusissa vuotokuvissa – tällaista puhelinta odotetaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Samsungin Galaxy Note8 BGR:n julkaisemissa vuotokuvissa.

Samsung esittelee uuden Galaxy Note8:n 23. päivä elokuuta Unpacked-julkistustilaisuudessa. BGR on saanut käsiinsä renderöityjä kuvia Galaxy Note8 -puhelimesta. Virallisia lehdistökuvia laitteesta ei ole vielä vuotanut, mutta tuoreet kuvat antavat varsin kattavan kuvan, millainen laite Samsungilta on tulossa.

Tuoreiden vuotokuvien perusteella Galaxy Note8 saa 18,5:9-kuvasuhteen kosketusnäytön, joka on astetta suurempi kuin Galaxy S8+:ssa. 6,3 tuuman kosketusnäyttö perustuisi tuttuun tyyliin AMOLED-tekniikkaan.

Laitteen näyttöön Samsung ei ole todennäköisesti saanut integroitua sormenjälkitunnistinta, vaan tunnistin sijaitsisi takakameroiden vieressä. Note8:n etupuolella olisi kuitenkin iirisskanneri. Puhelimen oikeassa kyljessä olisi virtanäppäin ja vasemmassa kyljessa äänenvoimakkuuden säätönäppämet sekä Bixby-näppäin.

Samsungin Galaxy Note -sarja on tunnettu tietysti S Pen -kosketusnäyttökynästä. Note8:n alalaidasta löytyisi S Pen -kosketusnäyttökynän lisäksi USB-C -portti sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Samsungin Unpacked-julkistustilaisuus käynnistyy kello 18 Suomen aikaa 23. päivä elokuuta. Euroopassa Galaxy Note8:sta on tulossa toistaiseksi Samsungin kallein älypuhelin. Hinta on erittäin luotettavan vuotajan Evan Blassin mukaan 999 euroa. Suomessa tosin hinta saattaa kohota vielä korkeammalle, sillä Galaxy S8:n ja S8+:n 799 ja 899 euron Eurooppa-hinnatkin ovat täällä 829 ja 929 euroa.

Samsung Galaxy Note8:n huhutut tekniset ominaisuudet listattuna:

  • Näyttö: 6,3 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö 18,5:9-kuvasuhteella
  • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 835 / Samsung Exynos 8895
  • Muisti ja tallennustila: 6 gigatavua RAM-muistia, ainakin 64 gigatavua tallennustilaa
  • Kamera: 12 megapikselin kaksoiskamera takana
  • Akku: 3 300 milliampeeritunnin akku

Galaxy Note8 eri suunnista.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut