Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:ltä yllätysjulkistus: uusi Q8-puhelin sisältää lisänäytön ja kaksoiskameran

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG Q8 sisältää lisänäytön päänäyttönsä yläpuolella.

LG Q8 sisältää lisänäytön päänäyttönsä yläpuolella.

LG on julkistanut yllättäen jälleen uuden älypuhelimen, Q8:n. Se on jatkoa uudelle Q-puhelinten sarjalle, mutta Q6-puhelimista poiketen ei Q8:sta löydy varsinaista 18:9-kuvasuhteen näyttöä.

LG julkisti hiljattain Q6-malliston pienemmäksi ja karsituksi halpaversioksi sen G6-huippupuhelimesta. Q8:lla puolestaan on enemmän yhteistä LG:n toisen viime vuoden lippulaivaälypuhelimen V20:n kanssa.

Q8:n julkistus on tapahtunut toistaiseksi Italiassa, jossa puhelin on tulossa myyntiin myöhemmin tässä kuussa 599 euron hintaan.

Q8:ssa on 5,2 tuuman IPS LCD -näyttö 2560×1440 pikselillä, mutta tämän lisäksi yläpuolella vielä 160×1040 pikselin lisänäyttörivi V20:n tapaan. Pikkunäytöllä näkyy ilmoituksia ja muita tilatietoja, minkä lisäksi sitä hyödynnetään myös muissa toiminnoissa.

Takaa Q8:sta löytyy sormenjälkitunnistin sekä kaksoiskamera, jossa yhdistyvät 13 megapikselin (optinen kuvanvakain, 28 mm, 78 astetta, f/1,8-aukko ja 1,12 mikronin pikselikoko) ja 8 megapikselin (10 mm, 135 astetta, f/2,4-aukko, 1,12 mikronin pikselikoko) kamerat. LG:n muiden kaksoiskamerapuhelinten tapaan myös Q8:ssa toinen kamera tarjoaa tavanomaista laajemman kuvakulman. Optista zoomia on tarjolla 0,5x verran. Mukana on kahden LEDin kuvausvalo.

Etukameran tarkkuus Q8:ssa on 5 megapikseliä.

Muita LG Q8:n ominaisuuksia ovat Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamaan ja 3 000 milliampeeritunnin akku. Metallirakenteinen puhelin on myös pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokitellusti. Paksuutta on 8 millimetriä ja paino 146 grammaa.

Ohjelmistona on Android 7.0 Nougat sekä LG UX 5.0 -käyttöliittymä ja -sovellukset.

Takana Q8:ssa on kaksoiskamera.

Takana Q8:ssa on kaksoiskamera.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jouko selkamo

  akkukapasiteetti liian pieni.

 2. Hendriks

  En usko menestykseen,.

  • Hendriks

   Sentään näytön kuvasuhde on oikea, 👍!.

Tuoreimmat jutut