Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Helppoja GIFfejä kaikille – Googlen Liikekuvat saapui Androidille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Motion Stills

Googlen viime vuonna iOS-laitteille julkaisema Motion Stills– eli suomeksi Liikekuvat-niminen sovellus on vihdoin julkaistu myös Androidille. Google Researchin kehittämä ja edelleen hieman kokeelliseksi luokiteltava sovellus mahdollistaa liikkuvien GIF-kuvien luomisen helposti.

Google kuvailee Motion Stills -sovellusta seuraavasti:

”Luo silmukkana toistuvia GIFejä tai yhdistä videoklippejä elokuviksi, ja jaa niitä halutessasi kavereille!”

Sovelluksella voi esimerkiksi napata kolmen sekunnin mittaisia videoita, joista sovellus nopeasti tekee helposti lähetettäviä GIF-tiedostoja kavereille jaettaviksi. Lisäksi sovelluksella voi tiivistää minuutin mittaisen videon kahdeksankertaiseksi nopeutetuksi GIF-videoksi. GIF-pätkiä voi myös yhdistää pidemmiksi lyhytelokuvakokemuksiksi pyyhkäisyeleillä.

Sen lisäksi, että Motion Skills sisältää työkalut ”kauniiden liikkuvien kuvien tai elokuvamaisten panoraamakuvien” luomiseen, sisältää se muun muassa älykkään vakautuksen, joka auttaa tekemään videoista miellyttävämmän näköisiä.

Maksuton Motion Skills eli Liikekuvat on ladattavissa Android-laitteille Google Playstä, ja Applen iOS-laitteiden Live Photos -kuvia voi muuntaa GIF-muotoon App Storesta löytyvällä versiolla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut