Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ennakkokuva paljastaa: Xiaomilta ensi viikolla uusi puhelin ja ohjelmisto

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi tulee julkistamaan 26. heinäkuuta, ensi viikon keskiviikkona, uuden Mi 5X -älypuhelimen sekä uuden 9-version puhelintensa MIUI-ohjelmistostaan, yhtiö on jo paljastanut ohesta löytyvässä ennakkokuvassa.

Kuvassa tulevaa Mi 5X -puhelinta pitelee mainoskasvona toimiva näyttelijä Kris Wu, joka on aiemmin toiminut Huawein sisarbrändin Honorin lähettiläänä.

Mi 5X:stä ei ole vielä nähty kovin kummoisia vuotoja, mutta jotain puhelimesta jo tiedetään. Ominaisuuksia pitäisivät olla 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Lisäksi ennakkokuva vahvistaa puhelimesta sen metallisen rakenteen, kaksoiskameran sekä kaksisävyisen LED-kuvausvalon sekä myös takaa löytyvän sormenjälkitunnistimen.

Mi 5X:n hinnaksi Kiinassa on povattu noin 2 000 juania eli reilua 255 euroa.

MIUI 9 on puolestaan tuomassa uudistuneen käyttöliittymän ohella joitakin uudistuksia, kuten kahden sovelluksen jaetun näytön tilan sekä kuva kuvassa -toiminnon, jossa pienessä ikkunassa näkyy esimerkiksi toistettava video muiden sovellusten päällä. Valitettavasti toistaiseksi MIUI 9 ollaan julkaisemassa vasta kiinalaisversiona, ei vielä globaalisti jaettavana päivityksenä, Xiaomi on kertonut Twitterissä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Mainostetaanko puhelinta vai tuota söpöläistä?. 🤔

    • kode

      Kumpaakin, näinhän se näissä julkkis-promoissa menee.

Tuoreimmat jutut