Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Androidin pohjalta kehitetty työpöytäkäyttöjärjestelmä Remix OS lopetetaan – uusi joukkorahoitettu laite peruttu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Remix Ultratablet -laite.

Remix Ultratablet -laite.

Jido Technologyn Androidin pohjalta kehittämä Remix OS -käyttöjärjestelmä, jossa oli panostettu Windowsin tapaiseen työpöytäkäyttöön, lopetetaan. Kehitystyö lakkaa, kun Jide suuntaa resurssinsa yrityksille räätälöityihin ohjelmistoihin.

”Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet kasvavan määrän kyselyitä yrityksiltä useilta eri aloilta, ja aloittaneet auttaa heitä rakentamaan loistavia työkaluja heidän organisaatioille hyödyntäen Jiden ohjelmistoja ja laitteita. Näemme huikean potentiaalin roolissa, joka Jidella voi olla näiden yritysten toiminnan mullistamisessa. Nykyisten resurssiemme puitteissa olemme päättäneet keskittää yrityksemme toiminnan yritysympäristöön jatkossa”, todetaan Jidelta.

Tämä tarkoittaa kuluttajille suunnattujen tuotteiden loppua.

Jide esitteli historiansa aikana vuonna 2015 muun muassa Microsoftin Surface Prota muistuttavan hybridilaitteen sekä työpöytä-PC:n. Viime vuonna Jide keräsi joukkorahoitusta ennakkomyynnillä Kickstarterissa Remix IO/IO+ -laitteille, joiden toimitukset eivät ehtineet vielä alkaa. Nyt ne on peruttu ja tilaajat saavat rahansa takaisin 15. elokuuta alkaen. IO-laitteissa kyse oli pienikokoisesta ”tikku-PC:stä”. Remix OS oli tarjolla myös jälkiasennettavana PC-tietokoneille, mutta poistuu nyt saatavilta.

Toistaiseksi ei vielä tiedetä, miten Jide aikoo tukea käytössä olevia laitteita jatkossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    :( oli hyvä tablettikäytössä surfaces.
    Harmi että toiminta loppuu

  2. Hendriks

    Kuinka monen projektin pitää kaatua ennen kuin tajutaan, ettei nuo joukkorahoitetut viritelmät vain toimi!.

Tuoreimmat jutut