Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Nokia-peruspuhelin julki: tällainen on uusi Nokia 105

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uusi Nokia 105.

Uusi Nokia 105.

Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global on julkistanut uuden Nokia-peruspuhelimen, Nokia 105:n uuden version.

Kyse on aivan edullisimpaan hintaluokkaan sijoittuvasta peruspuhelimesta, jossa ei ole edes kameraa. Sellainen löytyy toisesta päivän uutuudesta, Nokia 130:stä.

Nokia 105 perustuu tuttuun Nokia Series 30+ -järjestelmään ja sisältää 1,8 tuuman näytön, 4 megatavua sekä RAM- että tallennusmuistia, FM-radion sekä vaihdettavissa olevan 800 milliampeeritunnin akun. Puhelimessa on Micro-USB- ja 3,5 mm -liitännät.

Värivaihtoehtoja ovat musta, sininen ja valkoinen. Puhelimen mitat ovat 112 x 49,5 x 14,4 millimetriä ja paino 73 grammaa.

Uusi Nokia 105 on jatkoa todella suosituille edeltäjilleen, joita on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta.

Tärkeimpiä muutoksia uutuudessa ovat kookkaampi näyttö, sillä aiemmassa Nokia 105:ssä näytön koko on 1,45 tuumaa. Lisäksi design on uudistettu huomattavasti sulavalinjaisemmaksi ja näppäimistö paremmaksi käyttää. Tyypilliseen tapaan toiminta-ajat ovat yksi peruspuhelinten vahvuus: uudelle Nokia 105:lle luvataan 15 tuntia puheaikaa sekä kuukauden valmiusaika. Näihin lukemiin on päästy yhden SIM-korttipaikan malliversiolla, jonka lisäksi Nokia 105 on tulossa myös kahden SIM-korttipaikan versiona.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Seurailija

  INB4 trollit. Voisihan tässä mainita että lähtöhinta on kympin hujakoilla ($14.50). Suomessa veroineen ehkä pari kymppiä?

 2. Android

  Olen käyttänyt vanhempaa nokia 105 puhelinta pääpuhelimenani noinn 6kk ja hyvin toimii ja ostaisin tämän uuden version vain sen takia, jos sattuisi vanhempi malli mennä rikki yhtäkkiä ja ketkä tulee kommenttiosioon valittamaan, niin nille sanon, nokia 105 on hyvä peruspuhelin. Ei kaikki niitä ”älypuhelimia” halua.

  • Hendriks

   Mutta nimimerkkisi on älypuhelinkäyttöjärjestelmä?. 😂

   • BeCause

    Osu ja uppos.

Tuoreimmat jutut