Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft uudistaa Outlookia – älykkäämpi haku ja selkeämpi ulkoasu iOS:llä ja Androidilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft kertoo Office-blogissaan Outlook-sähköpostisovelluksen iOS- ja Android-versioihin tulevista muutoksista. Uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi päivittynyt ulkoasu, mahdollisuus vaihtaa käytössä olevaa tiliä nopeasti sekä entistä älykkäämpi hakutyökalu.

Microsoft Outlook iOS Android

Keskustelunäkymä sähköposteissa on aiempaa selkeämpi. Viestit erottuvat paremmin ja niiden sisältö on paremmin luettavissa. Keskustelua avattaessa Outlook näyttää suoraan uusimmat viestit, joten keskustelua on helpompi seurata ilman rullailua. Lisäksi keskusteluun vastaaminen käy entistä näppärämmin pikavalintojen avulla. Keskustelujen lisäksi myös Outlookin valikot saavat uuden, selkeämmän ilmeen.

Microsoft Outlook iOS Android

Suurena muutoksena on uudistunut hakutoiminto, joka saa älykästä apua Microsoft Graph -palvelulta. Hakuun pääsee yhdellä painalluksella kotinäkymästä, ja hakutoiminto alkaa esimerkiksi jo hakusanaa näppäillessä tarjota ehdotuksia niiltä yhteystiedoilta, joiden kanssa käyttäjä on eniten tekemisissä. Hakutoiminto osaa myös ehdottaa erilaisia sisältöjä hakutuloksissa sen sijaan, että se vain listaisi tiettyä hakusanaa vastaavat sähköpostiviestit. Haku voi esimerkiksi näyttää liitetiedostoja tai lentoaikatauluja hakutulosten kärjessä.

Microsoft Outlook iOS Android

Uudistunut ulkoasu Outlookin iOS-version Gmail- ja Outlook.com-käyttäjille on jo julkaistu. Outlook 365 -käyttäjät pääsevät nauttimaan uudistuksista lähipäivinä. Uusi hakutyökalu on Outlookin iOS-versioon tulossa Microsoftin mukaan ”pian”. Myös Outlookin Android-versioon kaikki luetellut uudistukset ovat tulossa, mutta Microsoftin arvion mukaan siihen vierähtää vielä pari kuukautta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jiipee

  Toivottavasti päivitykseen kuuluu myös se, että Outlook app Androidilla ei deletoi uusia tallennettuja kontakteja

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  MS voisi tehdä Outlookista lite -version, jolla yksinkertaisesti vain voisi lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Jossa ei ole älykästä lajittelua, joka ei määrittele sähköpostin tärkeyttä, ei tarjoa lentoaikatauluja, ei tiedostoja, ei teltankasausohjeita, ei selvitymiopasta. Ei mitään muuta kun lähettää ja vastaanottaa sähköpostia.

  • Henrik

   Tätä kannatan,

 3. Hendriks

  Ei kiitos. Jatkan @luukku.com -sähköpostitilini käyttöä.

  • Kairaaja

   On muute tieroturvan kannalta huonoimpia ratkasuja.

Tuoreimmat jutut