Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple pidentää irtoavista takakuorista kärsivien Apple Watchien korjaustukea kolmeen vuoteen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple Watch

Apple Watch

Osa ensimmäisen sukupolven Apple Watch -käyttäjistä ovat törmänneet mielenkiintoiseen ongelmaan. Kellon takakuori, jonka kautta kelloa ladataan ja käyttäjän sykettä tarkkaillaan, saattaa irrota itse kellosta. Ongelma ei kuitenkaan liene kovinkaan laaja, vaan ongelma koskee todennäköisesti vain pientä määrää ensimmäisen sukupolven Apple Watch -älykelloja.

MacRumors kertoo, että Apple on pidentänyt ensimmäisen sukupolven Apple Watch -kellojen korjaustukea kolmeen vuoteen, joten yhtiö korjauttaa älykellon ilmaiseksi, mikäli sen takakuori irtoaa normaalissa käytössä. Normaalisti Applen laitteilla takuu on yhden vuoden.

Ensimmäisen sukupolven Apple Watch -kellot ovat kärsineet myös paisuvista akuista. Tämänkin ongelman kohdalla yhtiö on pidentänyt korjaustukea kolmeen vuoteen. Apple korjaa älykellot itse tai korjauttaa laitteet valtuutetuilla korjausliikkeillä.

”Apple on havainnut, että joissain tilanteissa ensimmäisen sukupolven Apple Watch -kellojen takakuori saattaa irrota itse kellosta. Apple tarjoaa korjauksen ilmaiseksi kyseisille äykelloille. Korjaustuki on voimassa kolme vuotta ostopäivästä”, Applen sisäisessä muistiossa kerrotaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut