Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaksi kovaa Android-älypuhelinta nyt tarjoushintaan

OnePlussan ja Xiaomin puhelimet ovat perinteisesti kärkijoukkoa, kun mitataan Android-puhelimissa rahalle saatavaa vastinetta. Nyt kansainvälinen verkkokauppa GearBest.com tarjoaa OnePlus 3T:n ja Xiaomi Mi 6:n tarjoushinnoin.

OnePlus 3T

Tehokkaan OnePlus 3T:n saa nyt tilattua alle 350 eurolla. Erinomainen Android-puhelin tarjoaa 5,5 tuuman näytön, sormenjälkitunnistimen, 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin suorituskykyisen Snapdragon 821:n, 6 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Dash Charge -pikalatauksella saat päivän käyttöaikaa vain puolen tunnin latauksella.

OnePlus 3T nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 347,09 euroa kuponkikoodilla 3TK4G

Xiaomi Mi 6

Mi 6 on Xiaomin lippulaivaälypuhelin, jonka rakenteessa on yhdistetty tyylikkäästi metallia ja lasia. Ominaisuuksisa Mi 6:ssa on käytännössä kaikki kohdallaan. Puhelimessa on laadukas 5,15 tuuman Full HD -näyttö ja sisällä Qualcommin tehokkain Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Puhelimen erikoisuus ovat takaa löytyvät kaksi 12 megapikselin kameraa. Mukana on myös optinen kuvanvakin. Toinen kameroista on laajakulma- ja toinen telelinssi ja näin kamera mahdollistaa häviöttömän 2x optisen zoomin. RAM-muistia Mi 6:ssa on 6 gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Kyseessä on siis kaikin tavoin huippupuhelin.

Xiaomi Mi 6 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 355,99 euroa kuponkikoodilla Mi64GK

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut