Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple poistaa yhden kätevän 3D Touch -kosketustoiminnon iOS 11:ssä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen iPhone 7.

Apple on syystä tai toisesta päätynyt poistamaan syksyllä valmiina päivityksenä tulevassa uudessa iOS 11:ssä yhden 3D Touch -ominaisuuden, joka esiteltiin alun perin iOS 9:ssä.

iOS 11:ssä ei ole enää mahdollista siirtyä edellisten sovellusten moniajonäkymään tai suoraan edelliseen sovellukseen näytön kovemmalla 3D Touch -painalluksella. Vielä nykyisessä iOS 10:ssä ominaisuutta tukevissa iPhoneissa kovemmalla painalluksella aivan näytön sivureunasta saa avattua avoinna olevien sovellusten näkymän ja lisäksi jos liikettä jatkaa pyyhkäisyksi, siirryttyä kätevästi suoraan edelliseen sovellukseen.

Syytä Applen päätökseen luopua toiminnosta ei tiedetä, mutta se on Applen taholta vahvistettu tarkoitukselliseksi. Yksi syy tietenkin saattaa olla, ettei toiminto toimisi esimerkiksi tulevassa iPhonessa niin hyvin, kun siinä näytön odotetaan kattavan käytännössä koko etupuolen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Melko turha ”gimmick” koko ominaisuus!. 👎

  2. 2017

    Itku Hendriks löysi taas jotain positiivista.

Tuoreimmat jutut