Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n tulevaan huippupuhelimeen ei sittenkään enää toista näyttöä? Päänäyttö voi kasvaa uusiin mittoihin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen LG V20.

Nykyinen LG V20.

LG:n tuleva V30-huippupuhelin ei sittenkään sisällä enää toista erillistä näyttöä, mikäli on uskominen xda-developers-sivuston lähdettä.

Tähän asti syksyllä tulossa olevaan V30-puhelimeen on odotettu yhä päänäytön yläpuolelle pientä lisänäyttöä edeltävien V10:n ja V20:n tavoin. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole, tuorein väite kertoo. Sen sijaan V30:ssa käyttöön ollaan ottamassa jo aiemmin huhutulla tavalla OLED-näyttöteknologia ja mahdollista on päänäytön kuvasuhteen venyminen tavanomaisesta 16:9:stä 18:9-lukemiin eli samaan kuin jo LG:n kevään G6-huippupuhelimessa. G6:ssa käytössä on vielä LCD-näyttötekniikka.

Pitkulaisempi päänäyttö luonnollisesti vähentää tarvetta toiselle näytölle ja ajaa sen kanssa käytännössä saman asian. Korealainen ETNews raportoi kuitenkin vielä juuri V30:n jatkavan kahdella näytöllä. Loppujen lopuksi kyse on vain hienoisesta erosta: toista näyttöä vastaava toiminnallisuus saattaa V30:ssa olla toteutettu pidemmän päänäytön yläreunassa.

Muita lähteen kertomia V30:n ominaisuuksia ovat Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri ja 4 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä microSD-muistikorttipaikka. Aiemman ETNewsin raportin mukaan V30:ssa olisi myös kaksoiskamera takana, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamassa sekä tallennusmuistia joko 32, 64 tai 128 gigatavua. Puhelimen akku on kiinteä ja rakenne todennäköisesti vedenkestävä. V20 oli viime vuonna ensimmäinen muu kuin Google-laite, joka tuli Android Nougatilla. Nähtäväksi jää, saako tänä vuonna myös V30 Android O:n ensimmäisten joukossa.

V30 esiteltäneen IFA-messujen yhteydessä elo-syyskuun vaihteessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Niko

  Hyvä uutinen siirtyminen olediin ja isommat tallennustilavaihtoehdot ja android o.

  • Matti#2

   Jos kerta oled, niin silloin lisänäyttö olisikin turha

 2. Niko

  Olis myös iso akku ja sd 835 virransäästöominaisuudet niin akun kestokin voisi olla pari kolme päivää luokkaa. Muistikortille kuvat ja videot ja sisäiselle tallennustilalle sovellukset ja pelit. Jos tosiaan oled ja 18:9 suhde ja QHD+ niin lisänäyttö on aivan turha.

 3. Nokia

  Kannattaa viel odotella mitä Nokialla on hihasaan huippumallien suhteen. Esim. just NOKIA 8 ja 9 mallit.

 4. Nexus 5X

  Hieno luuri odotettavissa, toivottavasti tulee myyntiin Eurooppaan myös.

 5. Hendriks

  LG ei tunnu osaavan päättää (vrt. modulaarisuus, ei modulaarisuus)!.

Tuoreimmat jutut