Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen Kuvat-palvelun uudet jako-ominaisuudet tulevat käyttöön

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Älypuhelimien myötä ihmiset napsivat kuvia monesti päivittäin ja jakavat niitä tuttavilleen sekä sosiaalisen median palveluihin. Google esitteli uudistuksia Kuvat-palveluunsa reilu kuukausi sitten I/O-tapahtumassaan. Nyt uudet ominaisuudet tulevat käyttäjien saataville, kertoo yhtiö blogissaan. 

Ehdotettu jakaminen

Google Kuvat osaa jatkossa ehdottaa tiettyjen kuvien jakamista tietyille henkilöille. Jos olet ottanut ryhmäkuvan muutaman kaverisi kanssa, sovellus saattaa ehdottaa kuvan jakamista kaikille niille, jotka kuvassa ovat. Automaattisesti kuvaa ei tietenkään jaeta ja käyttäjä voi muokata vielä lähetettävien listaa.

Mikäli vastaanottajilla ei ole käytössä vielä Googlen Kuvat-palvelua, saavat he jaetuista kuvista ilmoituksen sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä.

 

Jaetut kuvakansiot

Toinenkin isoista uudistuksista helpottaa kuvien jakamista ja tekee siitä tarvittaessa automaattista. Jaettuihin kansioihin voi jakaa automaattisesti kuvia esimerkiksi tietystä päivästä alkaen. Blogissaan Google käyttää esimerkkinä tilannetta, jossa mies jakaa kaikki kuvat, joissa esiintyvät hänen ja vaimonsa lapset, heidän yhteiseen kansioonsa.

Uudet ominaisuudet tulevat saataville Androidilla, iOS:lla ja Kuvat-palvelun internet-versiossa. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut