Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

No nyt – ensimmäinen Bluetooth-yhteydellä ja puhelinsovelluksella varustettu fidget spinner tulossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

BlueSpin fidget spinner

Fidget spinnerit eli sormihyrrät jyräävät maailmalla edelleen, joten olikin jo korkea aika, että joku kehittäisi Bluetooth-yhteyttä käyttävän spinnerin. Sellainen on tulossa syyskuussa Italiasta, ja se kantaa luontevasti nimeä BlueSpin.

BlueSpin on LED-valoilla varustettu fidget spinner, jonka sisältä löytyy asentotunnistin, suoritin ja vaihdettavissa oleva akku, jonka virran pitäisi riittää noin vuodeksi. Spinner on varustettu myös kosketuksen tunnistavilla pinnoilla. Kaiken elektroniikan jippona on, että spinner yhdistyy Android- tai iOS-puhelimeen, ja oman sovelluksen avulla käyttäjä voi pitää kirjaa tempuista ja spinnerin pyörittelyn määrästä.

BlueSpin fidget spinner

Sen lisäksi, että sovellus kerää tilastoja tempuista ja pyörittelystä, sen kanssa voi myös esimerkiksi jutella kavereiden kanssa ja haastaa kavereita tekemään erilaisia temppuja. Lisäksi sovelluksen avulla voi paikantaa kadonneen spinnerin.

BlueSpin tulee tarjolle IndieGoGon kautta. Italiasta toimitettavilla vempaimilla on hintaa 49 dollaria, eli noin 45 euroa, ja mikäli tavoitteena olevat 20 000 dollaria saadaan kasaan, on toimitusten määrä alkaa syyskuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Mihin tämä maailma on menossa,. 😓

Tuoreimmat jutut