Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram testaa merkittävää muutosta palveluunsa: julkaisut voi jakaa vain suosikkikavereille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Instagram on tuomassa pienemmälle piirille jakamisen mahdollistavan suosikkilistan.

Instagram on tuomassa pienemmälle piirille jakamisen mahdollistavan suosikkilistan.

Instagram on aloittanut testaamaan merkittävää muutosta palveluunsa. Uuden ominaisuuden tulo aikanaan kaikille käyttäjille ei ole vielä varmaa, joskin jo varsin todennäkölistä. Jatkossa Instagramissa olisi mahdollista valita omista seuraajista suosikkikaverit (Favorites) ja jakaa uusia julkaisuja vain näiden nähtäväksi.

Instagramin tavoite uudella toiminnolla on tietenkin saada ihmiset käyttämään sen palvelua enemmän. Nykyisin käyttäjät eivät välttämättä halua tehdä joitakin julkaisuja laajaksi kasvaneille seuraajajoukoilleen. Lisäksi monet ovat perustaneet kaksi Instagram-tiliä: alkuperäisen rinnalle toisen rajatumman, jossa seuraajiksi hyväksyy vain läheisimmät toiset käyttäjät.

Instagramin suosikeiksi voisi jatkossa valita muita Instagram-käyttäjiä, minkä jälkeen uutta julkaisua, mukaan lukien Stories-julkaisut, tehtäessä vaihtoehtona on jakaa se vain näille suosikkikavereille. Suosikkikavereiden listaa voi muokata milloin tahansa. Julkaisussa itsessään pieni vihreä merkki kertoo sen olevan jaettu vain suosikeille. Profiilinäkymä saa myös uuden erillisen suosikit-välilehden, jossa näkyvät näille jaetut julkaisut.

Suosikeiksi lisättävät muut käyttäjät eivät saa listalle lisäämisestä tai poistamisesta erillistä ilmoitusta eikä Instagramin kautta ole suoraa mahdollisuutta pyytää suosikiksi lisäämistä. Jos toisen käyttäjän poistaa suosikeista, ei tämä näe enää mitään vain suosikeille jaettuja julkaisuja.

Instagramin The Vergelle kertoman mukaan uutta toimintoa on kehitetty yli vuoden ajan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Huono muutos!. 😕

    • Jannu

      Avaisitko vähän miksi huono muutos? Vai sekö ettei pääse stalkkaamaan muita enään niin helposti?

Tuoreimmat jutut