Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tehokkaita Android-huippupuhelimia nyt todella edullisesti

Huippuluokankin puhelimen voi saada todella edullisesti. GearBest.comissa on nyt tarjouksessa joukko Android-huippupuhelimia.

OnePlus 3T

OnePlus 3T:n saa nyt tilattua alle 350 eurolla. Puhelin tarjoaa 5,5 tuuman näytön, sormenjälkitunnistimen, 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin Snapdragon 821:n, 6 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Dash Charge -pikalatauksella saat päivän käyttöaikaa vain puolen tunnin latauksella.

OnePlus 3T nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 347,09 euroa kuponkikoodilla OnePlusK

Lenovo ZUK Z2 Pro

Lenovon alabrändi ZUK tarjoaa omassa puhelimessaan varsin kovan teknisen kattauksen alle 250 eurolla. 5,2 tuuman näyttö, sormenjälkitunnistin, Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennusmuistia sekä 13 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera.

Lenovo ZUK Z2 Pro nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 231,39 euroa kuponkikoodilla ZUHZ2

Xiaomi Mi 5

Xiaomin edellisen huippupuhelimen saa nyt todella halvalla, alle 180 eurolla. Ominaisuudet ovat silti lasirakenteissa puhelimessa kohdallaan: 5,15 tuuman näyttö, sormenjälkitunnistin, Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia, 16 megapikselin taka- ja 4 megapikselin etukamera. Takakamerassa on myös optinen kuvanvakain.

Xiaomi Mi 5 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 177,99 euroa kuponkikoodilla MI5DEHC

Xiaomi Mi 6

Mi 6 on Xiaomin uusin huippupuhelin, jonka rakenteessa on yhdistetty tyylikkäästi metallia ja lasia. Puhelimessa on 5,15 tuuman näyttö ja sisällä Qualcommin tehokkain Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Puhelimen erikoisuus on takaa löytyvät kaksi 12 megapikselin kameraa optisella kuvanvakaimella. Toinen kameroista on laajakulma- ja toinen telelinssi ja näin kamera mahdollistaa häviöttömän 2x optisen zoomin. RAM-muistia Mi 6:ssa on 6 gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua.

Xiaomi Mi 6 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 362,22 euroa kuponkikoodilla DEMi664GB

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut