Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäiset Kodak-tabletit esiteltiin – legendaarisen kamerabrändin hyödyntäminen laajeni halpatabletteihin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kodak Tablet 10.

Kodak Tablet 10.

Ensimmäiset Kodak-tablettilaitteet on nyt julkistettu. Uutuudet tuo markkinoille ranskalainen Archos, jonka kerrottiin helmikuussa lisensoineen Kodak-tavaramerkin käyttöönsä tableteissa.

Takavuosien legendaarinen kamera- ja filmivalmistaja Kodak on nähty jo aiemmin älypuhelimissa. Ensimmäinen Kodak IM5 -älypuhelin pari vuotta sitten oli tylsä uutuus, tuoreemmassa Kodak Ektrassa on jo enemmän yritystä. Kodak-puhelimia tekee Bullitt Group, joka on myös Caterpillarin lisenssillä CAT-puhelinten takana.

Kodakin tabletit tulevat kahdessa koossa 7 ja 10,1 tuuman näytöllä. Ominaisuudet eivät kuitenkaan ole lähelläkään terävintä kärkeä, vaan kyse on halpatableteista, ja Kodakista muistuttaa lähinnä mustan ohella toinen värivaihtoehto, Kodakin keltainen. Lisäksi mukana tableteissa on Cyberlinkiltä sovellukset kuvien ja videoiden muokkaamiseksi.

Kodak Tablet 10 takaa.

Kodak Tablet 10 takaa.

Kodak Tablet 7:n 7-tuumaisen näytön tarkkuus on 1024×600 pikseliä ja Kodak Tablet 10:n 10,1-tuumaisen näytön 1280×800 pikseliä.

Molemmista Kodak Tableteista löytyy Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä, MediaTekin MT8321 -järjestelmäpiiri (4x Cortex-A53, 1,3 GHz), vain 1 gigatavu RAM-käyttömuistia, 8 megapikselin taka- ja 2 megapikselin etukamera, kaksi SIM-korttipaikkaa 3G-yhteyksille sekä Wi-Fi 802.11b/g/n ja Bluetooth -yhteydet.

Kodak Tablet 7:ssä sisäistä tallennusmuistia on 16 gigatavua, Kodak Tablet 10:ssä 32 gigatavua. Molemmissa on lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Akulla on kapasiteettia Kodak Tablet 7:ssä 2 500 milliampeerituntia ja Kodak Tablet 10:ssä 6 000 milliampeerituntia.

Kodak Tablet 7:n hinta on 79,99 euroa ja Kodak Tablet 10:n 119,99 euroa. Myynti on alkamassa vielä kesäkuussa.

Kodak Tablet 7.

Kodak Tablet 7.

Kodak Tablet 7 takaa.

Kodak Tablet 7 takaa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Turhaa elektroniikkajätettä! 😩

 2. Hendriks

  Kodak -tabletti?. Kuin Colgate pitsaa!. 🤔😕

  • Kuka?

   Colgaten pitsa saattaisi maistua paremmalle kuin ylihintainen mätä omena…

   PS. Huutomerkin jälkeen ei tule pistettä!

Tuoreimmat jutut