Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näyttääkö uusi huippu-iPhone tältä? Mallikappaleet ja kuorivalmistajien kuvat paljastavat odotetun muotoilun

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone-huhumylly jatkaa pyörimistään. Uusien puhelinten julkistukseen on nyt todennäköisesti vajaat kolme kuukautta. Applelta odotetaan tänä syksynä kolmea iPhone-uutuutta: iPhone 7 ja iPhone 7 Plus saavat s-mallit seuraajikseen, mutta joukon ylivoimaisesti mielenkiintoisin on uusi näiden lisäksi tulossa oleva huippu-iPhone.

Ensi kertaa OLED-tekniikalla varustettuna iPhone tulisi 5,8 tuuman näytöllä, joka ulottuisi lähelle reunoja. Lähes koko etupuoli olisi käytännössä näyttöä lukuun ottamatta viimeisimpien tietojen mukaan yläreunaan jäävää leikkausta kameroille ja antureille. Lisäksi uudessa huippu-iPhonessa mainitsemisen arvoisia seikkoja langaton lataus, suurempi 2 700 milliampeeritunnin akku (iPhone 7:ssä 1 960 mAh, iPhone 7 Plussassa 2 900 mAh) sekä lasitaustainen rakenne. Sormenjälkitunnistimen odotetaan olevan osa näyttöä. Etukameran oheen uusi iPhone saisi uusia 3D-antureita, jotka mahdollistaisivat tarkan kasvojen mallinnuksen, jota käytettäisiin ehkä myös kasvojen tunnistuksessa, ohella myös iiristunnistuksen. Takana kaksoiskamera olisi järjestelty uudelleen pystyasentoon.

Uuden iPhonen odotetut muodot tulevat esille jo lukuisissa kuvissa. Todellisia vuotoja varsinaisesta Applen valmistamasta iPhonesta ei tiettävästi ole vielä nähty. Sen sijaan liikkeellä on tänä vuonna ollut ennennäkemätön määrä väitettyihin vuotaneisiin mallitiedostoihin ja mittoihin perustuvia mallikappaleita, joiden pitäisi antaa oikea kuva tulevan iPhonen koosta ja designista.

Yhtä tällaista mallikappaletta esitellään alla videolla.

Suojakuorivalmistaja Olixar on puolestaan tuonut jo uudelle iPhonelle tarkoitetut suojakuoret ennakkomyyntiin. Kuoret on kehitetty tehtailta ja kontakteilta saatujen tietojen ja piirrosten perusteella. Olixarilla ollaan ilmeisen luottavaisia tietoihin, kun niiden perusteella otetaan tällä tavalla riskiä.

Olixar ennakkomyy jo koteloita tulevalle iPhonelle.

Olixar ennakkomyy jo koteloita tulevalle iPhonelle.

Uuden huippu-iPhonen mittojen odotetaan olevan 143,59 x 70,94 x 7,57 millimetriä. Nykyisen iPhone 7:n mitat ovat 138,3 x 67,1 x 7,1 millimetriä ja iPhone 7 Plussan 158,2 x 77,9 x 7,3 millimetriä. Kooltaan uusi huippu-iPhone sijoittuisi näin nykykaksikon väliin, mutta olisi hieman paksumpi.

Uuden huippu-iPhonen nimestä ei ole vielä varmaa tietoa. Vahvin veikkaus on iPhone Edition, mutta muita mahdollisuuksia ovat myös iPhone X, iPhone 10 ja tietenkin myös iPhone 8.

Tulevan iPhonen koko pääsi vertailuun myös jo aiemmin julkaistussa iDrop Newsin kuvassa tulevasta uutuudesta.

iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä huhuttu uusi huippu-iPhone iDrop Newsin kuvassa.

iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä huhuttu uusi huippu-iPhone iDrop Newsin kuvassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Nuo ennen aikaiset kuori kuvat voivat olla täysin huteja, että ei kannata innostua liikaa:)

 2. Jaska

  Onhan noita huhuja, muistaaksen nauroin, kun ensimmäiset huhut uudesta iphonesta alkoi seuraavana päivänä nykyisen julkistuksesta…

 3. Azazel

  Jos se näyttää tuolta niin hieno tulee olemaan mutta sen näkee sit syksyllä kun julkistus on että millainen malli todella tulee olemaan :)

  • Jaska

   Niinpä

 4. Hendriks

  Ei näytä.,

Tuoreimmat jutut