Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tämän hetken kiinnostavimpia älypuhelimia – nyt alehintaan

Kiinnostavimpia älypuhelimia ei nykypäivänä löydy välttämättä suomalaiskauppojen hyllyiltä. Esimerkiksi lähes reunuksettomia näyttöjä löytyy jo puhelimista, kuten Xiaomi Mi Mix ja Maze Alpha, jotka ovat nyt tarjolla tarjoushinnalla GearBest.comista.

Xiaomi Mi Mix

Xiaomin Mi Mix kiinnitti huomion heti julkistuksessaan. Puhelimen 6,4 tuuman näyttö yltää erittäin lähelle reunoja luoden todella näyttävän kokonaisuuden. Tällä älypuhelimella todellakin voi erottua joukosta.

Huikean näytön lisäksi Xiaomi Mi Mixin muita ominaisuuksia ovat 16 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera ja Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri. SIM-korttipaikkoja on kaksin kappalein ja akun lataus käy pikana.

Erikoisuutena Mi Mixissä ovat myös materiaalit. Metallin sijaan puhelin on keraamia, minkä lisäksi nyt myynnissä olevassa versiossa kameraa kiertävä reunus on 18 karaatin kultaa.

Xiaomi Mi Mix nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 462,79 euroa kuponkikoodilla MIX256

Xiaomi Redmi 4A

Jos puhelimelta hakee erikoisuuden sijaan halpaa hintaa, on Xiaomilta Redmi 4A erinomainen vaihtoehto.

Alle satasen puhelin tarjoaa kuitenkin 5,0 tuuman näytön riittävällä 1280×720 pikselillä, 2 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Kamera on tarkkuudeltaan takana 13 ja edessä 5 megapikseliä. SIM-muistikorttipaikkoja on kaksi kappaletta.

Xiaomi Redmi 4A nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 84,54 euroa kuponkikoodilla 4AK4G

Maze Alpha

Maze Alphassa puolestaan yhdistyvät näyttävä näyttö sekä halpa hinta. Myös Maze Alphassa 6,0 tuuman näyttö ylettyy Mi Mixin tavoin näyttävästi lähelle reunoja.

Muita edullisen Maze Alphan ominaisuuksia ovat 4 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Mukana on myös sormenjälkitunnistin. Kameraosastollakin on tarjolla erikoisuutena 13 megapikselin päätakakameran ohessa myös 5 megapikselin kakkoskamera. Etukamerankin tarkkuus on 5 megapikseliä. SIM-korttipaikkoja on tässäkin kaksi kappaletta.

Maze Alpha nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 160,19 euroa salamamyynnissä

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut