Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Twitterin ilme uudistui – näin muutos näkyy

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Twitterin ilme menee uusiksi.

Twitterin ilme menee uusiksi.

Twitter uudistaa kattavasti ilmeensä. Tavoitteena kerrotaan olleen tehdä palvelusta kevyempi, nopeampi ja helppokäyttöisempi.

Muutokset tulevat päivityksinä saataville laajasti Twitterin eri versioissa niin twitter.comissa, Twitterissä Applen iOS-laitteille, Androidille, TweetDeckissä ja Twitter Litessä tulevina päivinä ja viikkoina.

Ilmeen lisäksi myös toiminnot saavat osittain uudistuksia. Esimerkiksi profiili, muut tilit, asetukset ja yksityisyysvalinnat löytyvät nyt yhdestä paikasta uudesta näytön sivusta esiin tulevasta valikosta. Samalla välilehtien lukumäärä näytön alalaidassa pienenee nyt myös iPhonella.

Twitterin iOS-versio siirtyy myös käyttämään Safari-selaimen katselunäkymää. Näin Safari-selaimessa tehdyt kirjautumiset toimivat myös Twitter-linkkejä avatessa ja esimerkiksi maksullisten uutissivustojen lukeminen on mahdollista helpommin.

Ilmeen osalta Twitter on ottanut käyttöön uuden typografian eli yhtenäiset fontit. Samoin otsikoita on vahvennettu. Helposti huomattava muutos on profiilikuvien muuttuminen pyöreiksi.

Lisäksi twiittien lisätiedot vastauksista, uudelleentwiittauksista sekä tykkäyksistä päivittyvät jatkuvasti välittömästi. Käyttöliittymän kuvakkeita on myös uudistettu selkeämmiksi: esimerkiksi vastaamiseen tarkoitettu nuoli on muutettu puhekuplaksi, sillä ihmiset sekoittivat Twitterin mukaan aiemman nuolen takaisinpäin- tai poista-painikkeiksi.

 

Twitterin uutta ilmettä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En käytä sovellusta, mutta nettisivut uudistuivat selkeämmäksi!. 👍

Tuoreimmat jutut