Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone-valmistajan pomolta yllättävä ulostulo – paljasti kaksi tulevan mallin uudistusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen Apple iPhone 7 Plus.

Nykyinen Apple iPhone 7 Plus.

iPhone-puhelinten kokoonpanosta alihankkijoina vastaavat useat yritykset, kuten Foxconn, Pegatron sekä Wistron, jonka toimitusjohtaja Robert Hwang on nyt kommentoinut yllättäen tulevaa iPhonea.

”Kokoonpanoprosessi edellisissä sukupolvissa ei ole muuttunut paljoa, tosin uudet ominaisuudet kuten vedenkestävyys ja langaton lataus vaativat nyt joitakin erilaisia testejä, ja vedenkestävyys muuttaa hieman kokoonpanoprosessia”, kommentoi Hwang Wistronin yhtiökokouksen yhteydessä. Asiasta kertoo japanilainen talousjulkaisu Nikkei.

Nikkein haastatteleman analyytikon mukaan Hwangin edustaman Wistronin odotetaan jakavan 5,5 tuuman näytöllä varustetun tulevan iPhonen tilaukset Foxconnin kanssa. Lisäksi tulossa on myös 4,7 tuuman näytöllä varustettu malli sekä malliston huipulle uusi premium-versio, jossa aiempien huhujen mukaan on 5,8 tuuman näyttö – ensi kertaa iPhonessa OLED-tekniikalla, minkä lisäksi näyttö olisi lähes reunukseton.

Langatonta latausta on odotettu uusiin iPhoneihin jo aiemmin. Mahdollista on, että myös ”iPhone 7s” ja ”iPhone 7s Plus” saavat lasisen taustan, vaikka muuten puhelinten rakenne ja muoto säilyisivät ennallaan. Uuteen OLED-näyttöiseen huippu-iPhoneen takaa lasista rakennetta odotetaan joka tapauksessa.

Jo nykyiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus ovat pölyn- ja vedenkestäviä IP67-luokitellusti. Uutuuksissa suojaustaso saattaa nousta IP68-tasolle, mikä tarkoittaisi puhelinten kestävän upottamista metrin sijaan 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    Aika erikoista olisi, jos uutuudet eivät olisikaan vedenkestäviä.

Tuoreimmat jutut