Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HMD julkisti kahdet uudet Nokia-kuulokkeet

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Älypuhelinten, peruspuhelinten ja mahdollisesti aikanaan tulevaisuudessa myös tablettien lisäksi HMD Global tuo markkinoille Nokia-brändillä myös erilaisia mobiililaitteiden lisävarusteita. Älypuhelimille on esimerkiksi esitelty jo kullekin sopivia lisäsuojakuoria.

Nokia-älypuhelinten toimitukset alkavat Suomessa 13. kesäkuuta Nokia 3:n ja 20. kesäkuuta Nokia 5:n ja Nokia 6:n osalta.

Nyt HMD on julkistanut verkkosivuillaan puolestaan myös kahdet uudet Nokia-in-ear-nappikuulokkeet – langattomat ja langalliset Nokia Activet.

Niskan ympäri ripustamisen mahdollistavalla 50 senttimetrin johdolla toisiin kytkeytyvissä, 15,6 grammaa painavissa Nokia Active Wireless Earphones BH 501 -kuulokkeissa on timanttileikattu alumiinikuori sekä kauko-ohjain puheluiden ja musiikin ohjaukseen ja kuulokkeet ovat annettujen tietojen mukaan veden, hien sekä pölyn kestävät. Mukana toimitetaan korvasovitteet kolmessa koossa.

Langattomat Nokia BH 501 -kuulokkeet.

Langattomat Nokia BH 501 -kuulokkeet.

Kuulokkeet voidaan parittaa Bluetooth-yhteydellä kahden puhelimen kanssa ja niille luvattu puheaika ja musiikin kuunteluaika ovat 8 tuntia yhdellä latauksella. Valmiusaika on 144 tuntia. Lataamiseen tyhjästä täyteen kuluu 1,5 tuntia.

Nokia Active Wired Earphones WH 501 -kuulokkeet tulevat myös kolmen eri koon korvasovitteilla, kestävät jonkin verran roiskeita ja hikeä sekä sisältävät heijastavan johdon kuulokkeiden löytämisen helpottamiseksi.

19 grammaa painavien kuulokkeiden 3,5 millimetrin liitännällä varustettu johto on 1,1 metrin pituinen ja sisältää puhelu- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Langalliset Nokia WH 501 -kuulokkeet.

Langalliset Nokia WH 501 -kuulokkeet.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut