Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Toimi nopeasti! Android-Nokiat nyt ennakkomyynnissä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 6.

Nokia 6.

HMD Global on tänään kertonut, että uudet Nokia-älypuhelimet tulevat myyntiin Suomessa parin viikon sisään. Kaikkien kolmen mallin ennakkomyynti aloitetaan tänään. Kauppoihin Nokia 3 ja 5 saapuvat 13. päivä kesäkuuta ja Nokia 6 saapuu 20. päivä. Mikäli olet halukas ostamaan uutuus-Nokiat, kannattaa ne tilata nopeasti ennakkoon, sillä kysyntä niihin on ollut kovaa eikä myyntiintulopäivänä myyntilaitteita välttämättä riitä kaupoihin.

Joukon edullisimman Nokia 3:n hinta Suomessa on 149 euroa, Nokia 5:n 199 euroa ja Nokia 6:n perusversion 249 euroa. Nokia 6:n erikoisversion hinta- ja saatavuustiedoista kerrotaan myöhemmin lisää.

Uudet Nokia-puhelimet tulevat ennakkomyyntiin ainakin suurimmilla operaattoreilla ja jälleenmyyjillä, kuten Verkkokauppa.comissa. Puhelimista Nokia 6:n saatavuus rajoittuu aivan aluksi vain DNA:lle ja Elisalle.

Tällä hetkellä Elisan ja DNA:n verkkokaupoista voi ennakkotilata kaikkia kolmea mallia. Telialla tarjolla ovat Nokia 3- ja 5-puhelimet. Verkkokauppa.comissa on myös tarjolla kaikki puhelinmallit päivitettyjen hintojen kera. Gigantin verkkosivuilta voi ennakkotilata myös Nokia-uutuudet.

Nokia 5.

Nokia 5.

Kaikissa kolmessa on 8 megapikselin automaattitarkenteinen etukamera. Takakameran tarkkuus on Nokia 3:ssa 8 megapikseliä, Nokia 5:ssä 13 megapikseliä ja Nokia 6:ssa 16 megapikseliä. Nokia 5:ssä ja Nokia 6:ssa takakamerassa on myös nopeampi vaiheperustainen PDAF-automaattitarkennus ja kuvausvalo on kaksisävyinen.

Nokia 3:ssa on 5,0 ja Nokia 5:ssä 5,2 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä. Nokia 6:n 5,5 tuuman näytön tarkkuus on 1920×1080 pikseliä. Sormenjälkitunnistin löytyy vain Nokia 5:stä ja Nokia 6:stä, edullisimmasta Nokia 3:sta se puuttuu.

RAM-käyttömuistia sekä Nokia 3:ssa että Nokia 5:ssä on 2 gigatavua ja tallennusmuistia 16 gigatavua. Kaikista puhelimista löytyy lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Nokia 5 ja Nokia 6 puolestaan jakavat Qualcommin Snapdragon 430 -järjestelmäpiirin, kun Nokia 3 perustuu kiinalaisen MediaTekin edullisempaan piiriin.

Päivitys 12.21: Lisätty tieto DNA:n ennakkomyynnin aloituksesta ja Verkkokauppa.comin hintapäivityksistä. 

Päivitys 7.6. klo 9.00: Lisätty tieto Gigantin ennakkomyynnin aloituksesta. 

Nokia 3.

Nokia 3.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Japi

  Mitäs niitä tilailee. 3310 myynti muka alkoi toukokuun lopussa, mutta ennakkotilaajatkin ovat jääneet ilman. Tulee mieleen yks metrohanke tai eräs J tabletti. Tyhjillä lupauksilla ei saa aikaan mitään hyvää riippumatta onko syy operaattorin tai HMD:n.

  • Juha

   Se 3310 on priorisoitu niille markkinoille, joille se on tarkoitettukin. Täällä länsi-maissa myydään varsinaisia älypuhelimia ja 3310 ei alkuvaiheessa riitä kuin rippeitä.

 2. Hendriks

  HMD-Nokia, ei kiinnosta henk.koht.!. 😕

  • Andi

   No tuon jo kaikki tiesikin😄

 3. jarppi0123

  Okei. Misstäs voi ennakko tilata aidon nokialaisen. Em mitään hdm global himpötystä.. Tilaan heti. Meillä kotona aito ja oikea NOKIAN PUHELIN. NOKIA LUMIA 830 ja piraatti nokia. nokia 230.

 4. skeba

  Huvittavaa lukea, kun täällä joku valittaa, ettei ole aito Nokialainen..Mikään merkki ei ole nykyään aito, vaan tehdään kiinassa =)…

 5. MARKKU

  Olen seurannut helmi-maaliskuulta olevia julkistuksia, luonnollista on että tulevaa uutuutta varsinkin uuden toimijan kautta saa odottaa. Mutta tuntuu hiton pitkältä että ns valmiin puhelimen tulo markkinoille kestää luvattoman kauan. Minun tuuriani on esim. se että NOKIA 6 HERO ARTE BLACK tulee markkinoille myöhemmin. Luulen että tämä hitaus syö kyllä noita markkina tavoitteita alaspäin se on varmaa. Nykyään ei jakseta odottaa läheskään yhtä kauan kuin ennen…..

  • Jarski

   Eiköhän tämä odotus ole vain muutaman jonnen juttu. Suuret massat (ne keneltä raha tulee) ei odota puhelimia.

 6. KIME1980

  Ihan asialliselle vaikuttaa nokia 6 verrattuna esim galaxy J5 (2017)

 7. Kalle Kulkevainen

  Ennakkotilaus laitettu sinisestä nokia 5-mallista 7.6.2017. Ei vaan ole vielä mitään käryäkään puhelimen saapumisesta.

Tuoreimmat jutut