Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nämä kuvat on otettu OnePlus 5:n kaksoiskameralla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 5:n myyntipakkaus vahvisti jo aiemmin kaksoiskameran. Android Authorityn julkaisema kuva.

OnePlus 5:n myyntipakkaus vahvisti jo aiemmin kaksoiskameran. Android Authorityn julkaisema kuva.

Kohina tulevan OnePlus 5:n ympärillä jatkuu. Tällä kertaa tarjolla on joukko väitetysti OnePlus 5:n kameralla otettuja kuvia.

Taakse tuleva kaksoiskamera onkin näillä näkymin OnePlus 5:n merkittävin tekninen uudistus. Kaksoiskamera on jo aiemmin saanut vahvistuksen oheisen kuvan puhelimen myyntipaketista vuodettua verkkoon. Jo tuolloin arveltiin myös kameran koostuvan väri- ja monokromikameran yhdistelmästä. Nyt lähde on vahvistanut tämän näiden jakamiensa kuvien ohella.

True-Tech-sivuston julkaisemista kamerakuvista mielenkiintoisin on alla ensimmäisenä nähtävä mustavalkoinen, sillä monokromikameran ansiosta OnePlus 5:llä odotetaan olevan mahdollista kuvata myös vain monokromikameraa käyttäen tavallista näyttävämpiä mustavalkokuvia.

Kuvien lähteen mukaan OnePlus 5:n kameroiden tarkkuus olisi 16 megapikseliä ja aukon koko f/1,8, kun nykyisin OnePlus 3T:ssä 16 megapikselin kameroita on vain yksi varustettuna f/2,0-koon aukolla.

Kameran osalta OnePlus on kertonut tekevänsä yhteistyötä kameratestaaja DxO:n kanssa. Lisäksi OnePlus itse on jo vahvistanut OnePlus 5:n sisältävän Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiirin. OnePlus 5:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan kesäkuun aikana.

Alla ensin kolme True-Techin julkaisemaa väitettyä OnePlus 5:llä otettua kuvaa ja viimeisenä OnePlussan julkaisema vertailukuva OnePlus 5:llä ja OnePlus 3T:llä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Masa T.

  Voisiko joku oikeasti tietävä selittää tuon kaksoiskameran idean, kun tuon jutun perusteella asia ei ainakaan itselleni avautunut lainkaan.

 2. Mooses80

  Huuhaata kun ei muuta enään keksitä.. tahtosin puhelin millä vois sukeltaa 100metriin niin kuin kellollaki pystyy…

  • Matti#2

   Kenelle sieltä soittelisit?

 3. Hendriks

  Ei kovin kummoisia kuvia!. 😕

  • Matti#2

   Siitä voikin päätellä, että kuvat on aitoja, eikä järkkärillä napsittuja.

   • Hendriks

    Ai niin kuin Nokialla?. 😂

    • Matti#2

     Esim.

 4. JiiPee83

  Huomaa hyvin että on tehty taas kompromisseja noissa keskiluokan puhelimissa joita ollaan mainostettu lippulaivan tappajana. No eipä itseäni paljon harmita kun omaa huikean puhelimen jossa riittää potkua taas pariksi vuodeksi eteenpäin :)

 5. onkohyötyä

  Onkohan tästä kaksoiskamerasta mitään hyötyä RAW kuvauksessa? Sellainen formaatti löytyy OP2 mallista. Jpeg roskaa en haluaisi käyttää.

Tuoreimmat jutut