Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung lopettaa My Knox -tuen – korvaajaksi suojattu kansio

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung KNOX.

Samsung KNOX.

Samsung on ajamassa alas My Knox -sovellusta, joka mahdollisti omien henkilökohtaisten ja toisaalta esimerkiksi työtietojen erottamisen puhelimessa, kertoo Android Authority. Tilalle Samsung on esitellyt jo aiemmin Suojatun kansion (Secure Folder).

Samsungin mukaan My Knox ei ole enää tarjolla uusissa Samsung-laitteissa tänä vuonna. Nykyiset käyttäjät voivat toistaiseksi jatkaa sen käyttöä entiseen malliin palvelun päättymiseen asti. Samsung ei kuitenkaan enää päivitä My Knoxia uusin toiminnoin tai päivityksin. Palvelun tarkka päättymispäivämäärä aiotaan kertoa myöhemmin.

Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiosta alkaen Samsungin korvike My Knoxille on uusi Suojattu kansio -sovellus, joka mahdollistaa haluttujen tietojen siirtämiseen salattuun ja salasanasuojattuun turvakansioon.

Suojattu kansio on esiasennettuna uusissa Samsung-laitteissa, minkä lisäksi se on ladattavissa Nougat-käyttöjärjestelmällisille Samsungeille Galaxy Appsin kautta.

My Knox -käyttäjät voivat siirtää tietonsa Suojattuun kansioon varmuuskopioimalla tiedot ensin My Knoxissa ja sitten palauttamalla ne Suojatussa kansiossa. Varmuuskopiotoiminnot löytyvät kummastakin sovelluksesta.

Samsungin laajempi Knox-tietoturvakokonaisuus pysyy edelleen osana Samsung-laitteita.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Vähintäänkin sekavaa kun puhelimeen tuli Nougat päivityksen jälkeen molemmat!. Knoxia en onneksi alkanut käyttämään. Salattuun kansioon ei tarvinnut sentään erikseen rekisteröityä!. 👍

    Mutta!. Yksi huono puoli tuossa kansiossa on, nimittäin se, että sovelluksia ei saa sinne siirrettyä tietoineen vaan kansiossa ne ovat aina ”tabula rasa”. 😕. Esim. jos haluaisin siirtää erään viestintäsovelluksen aina tiettyinä hetkinä tuohon suojattuun kansioon, niin ei onnistu ilman että historia menetetään,. 👎😞

  2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Tuon suojatun kansion taustadataa ei saa pois päältä.

Tuoreimmat jutut