Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt menevät Facebookin albumit uusiksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook.

Facebook haluaa herätellä uudelleen henkiin käyttäjien albumeita, jotka monet ovat mahdollisesti jopa tyystin unohtaneet. Sen sijaan, että albumit olisivat vain valokuvakansioita, voi niihin uudistuksen jälkeen tallentaa kuvien ja videoiden lisäksi myös sijaintitietoja ja perinteisiä tekstimuotoisia Facebook-päivityksiä, eli ”postauksia”.

The Verge kuvailee, kuinka monet saattavat epäröidä kuviensa jakamista Facebookin albumeissa, ja saattavat mieluummin valita Googlen Kuvien kaltaisen, hieman yksityisemmän ympäristön kuviensa säilömiseen, tai vaihtoehtoisesti selkeämmin jaotellun Instagramin kuviensa julkaisuun. Facebook haluaa eroon tästä ajattelumallista, ja toivoo käyttäjiensä rohkeasti jakavan arkisia tapahtumiaan albumeissa ja samalla kertoa myös, ketkä kaverit olivat mukana ja mitä heidän kanssaan tehtiin.

Facebook haluaa siis tehdä kuvien jakamisesta ja albumien käytöstä arkisempaa. Techcrunchille yhtiö kuvailee, että albumeihin voi esimerkiksi jakaa lomamatkan eri vaiheet, jolloin mukana on niin videota, erikoisiin paikkoihin liittyviä päivityksiä kuin kuviakin, kaikki yhden albumin sisällä.

Uudistuksen myötä käyttäjille tulee myös mahdollisuus ryhtyä seuraamaan kavereidensa albumeita, jolloin he saavat ilmoituksen albumin päivittymisestä. Lisäksi suosikkialbumeitaan voi nostaa omassa profiilissa erityisesti esitellyiksi. Facebook myös helpottaa mahdollisuutta tuoda uusia osallisia mukaan kavereiden kanssa jaettuihin albumeihin, joihin useampi käyttäjä voi tuottaa sisältöä.

Facebookin uudistuneet albumit on nyt julkaistu palvelun verkkoversiossa ja Android-sovelluksessa, ja iOS-sovellus seuraa perässä lähiaikoina.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut