Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft mokasi pahasti: julkaisi Windowsista puhelimet täysin lamauttavan esiversion

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10 logoMicrosoft on julkaissut virheellisen päivityksen Windows Insiders -ohjelmaan liittyneille käyttäjille. Jakeluun lipsahtanut päivitys lamauttaa puhelimet asennuksen jälkeen toistuvaan uudellenkäynnistymisten sarjaan.

Päivitys kootinumerolla 16212 lipsahti ladattavaksi ilmeisesti laajemmin Windows 10 Mobilella, mutta myös osa PC-tietokoneista on saanut saman virheellisen päivityksen, joka ei kuitenkaan ilmeisesti jumita laitteita. Tällä hetkellä Insiderien ei kannata asentaa toistaiseksi mitään uusia päivityksiä koneilleen ennen tilanteen selviämistä.

MSPoweruserin tietojen mukaan päivitystä oltaisiin jaeltu myös joillekin käyttäjille, jotka eivät ole edes liittyneet Insider-esiversio-ohjelmaan.

Jumittuneen laitteen voi yrittää herättää eloon Windowsin palautustyökalulla, jossa yhteydessä kuitenkin myös kaikki laitteeseen tallennetut tiedot katoavat muistista. Jos päivitys on latautumassa, kannattaa verkkoyhteys katkaista, jotta lataus epäonnistuu.

Virheellisesti julkaistu keskeneräinen päivitys oli tarkoitettu vain Microsoftin sisäiseen käyttöön.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Samsunki

    Itseäni ei kosketa, sillä vaihdoin puhelimeni Androidiin jo viime päivitysmokan kohdalla, jolloin app store ei toiminut moneen viikkoon ja asiasta ei mitenkään tiedotettu.

  2. Matti#2

    Ei kai kukaan käyttöpuhelimella missään beta-ohjelmassa mukana olekaan? Kyllähän nuo windowsin päivityksen muutenkin rikkoo silloin tällöin jotain, itsellä mennyt kahdesti wifi mykäksi.

  3. Hendriks

    Naurattaisi jollei olisi Windows kyseessä!. 🤔