Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 3310 tulee myyntiin huomenna mutta alat olla jo myöhässä – huima ennakkomyynti vei puhelimet kaupoista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uusi 3310 on värikäs tapaus.

Uusi 3310 on värikäs tapaus.

Uuden Nokia 3310:n myynti alkaa Suomessa huomenna keskiviikkona 31. toukokuuta aiemmin ilmoitetulla tavalla. Puhelimen ennakkotilaussuosio on kuitenkin ollut suurta ja kaupasta puhelinta on huomenna hyvin vaikea löytää.

”Olemme hyvin iloisia suuresta kiinnostuksesta. Ensimmäiset Nokia 3310:t Suomessa menevät puhelimen ennakkoon tilanneille faneille”, sanoo Nokia-puhelimista nykyisin vastaavan HMD:n Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Jälleenmyyjistä Elisa on kertonut, että 3310-puhelimia voi saada vielä huomenna suoraan Elisa Kulma -liikkeestä Helsingin keskustasta. Muuten DNA, Telia ja muut jälleenmyyjät myyvät pitkälti vain ei-oota.

”Teemme kaikkemme vastataksemme kovaan kysyntään, ja pian puhelimia tulee taas lisää myyntiin. Jos haluaa varmistaa, että saa oman Nokia 3310:n ensimmäisten joukossa, suosittelemme varaamaan puhelimen tilaamalla sen jälleenmyyjiltämme.”

Nokia 3310:n hinta Suomessa on 59 euroa. Puhelimesta on neljä värivaihtoehtoa: korkeakiiltoiset lämmin punainen ja keltainen sekä mattapintaiset tummansininen ja harmaa.

Lue tästä viikonloppuna julkaistu Nokia 3310 -arvostelumme!

Uusi Nokia 3310 sisältää muun muassa 2,4 tuuman värinäytön, 2 megapikselin takakameran LED-kuvausvalolla, FM-radion sekä peräti 22 tunnin puheajan, lähes kuukauden valmiusajan ja tietenkin legendaarisen matopelin. Sisäistä muistia puhelimessa on 16 megatavua, joka on laajennettavissa muistikortilla. Uusikin Nokia 3310 on vain 2G- eli GSM-puhelin, joka toimii 900 ja 1 800 megahertsin taajuuksilla. SIM-korttipaikkoja on kaksi kappaletta.

Uudet jo 3310:n rinnalla julkistetut Nokia-älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 ovat tulossa myyntiin 3310:n vanavedessä vielä kesäkuun aikana.

Alkuperäinen Nokia 3310 esiteltiin vuonna 2000 ja kuuden vuoden aikana sitä myytiin yhteensä noin 126 miljoonaa kappaletta. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen myydyimpiä puhelimia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut