Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sveitsiläisvalmistajan uusi mekaaninen rannekello on kuin Apple Watch -kopio – hintaa vain 24 000 euroa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sveitsiläinen H. Moser & Cie yllättää uudella kellomallillaan, jota aiotaan valmistaa vain kaksi kertaa 20 kappaletta. Teknisesti perinteinen mekaaninen rannekello on muotoilultaan lähes täysi Apple Watch -kopio.

Swiss Alp Watch Zzzz:n kellotaulu on upotettu neliön muotoiseen kulmistaan pyöristettyyn runkoon – aivan Applen kellon tavoin. Valmistaja itsekin toteaa, että ensivilkaisulla kelloa saattaisi luulla älykelloksi.

Todellisuudessa kello on kuitenkin mekaanisella koneistolla varustettu perinteinen rannekello.

Kello on ladattavissa käsin pyörittämällä ja sisältää 4 päivän minimivirtareservin. ”Se ei voisi olla kauempana älykellojen maailmasta”, toteaa valmistaja tiedotteessaan.

Kello tulee kahtena versiona, joista toisessa on sininen tausta. Molempia valmistetaan 20 kappaleen erä. Hintaa kellolla on 26 900 dollaria eli noin 24 000 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Ihan kiva tosiaan, jos ei olisi iwatchin kopio. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi 24000 kellon, jota kaikki luulee applen kelloksi? Mieluummin joku tyylikäs patek philippe tms.

  • Hendriks

   Aivan!. Kellon ei tule olla neliskulmainen!.

   • Matti#2

    Totta.

   • jake123

    …onhan ne ollu ennenkin… ja huippuhienoina silloinkin pidetty

   • Jonahan

    Miksi kellon ei ”tule” olla neliskulmainen?

Tuoreimmat jutut