Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Koe Mestarien liigan finaali virtuaalilasien kautta Viareal-sovelluksella – lähetys kuvataan Nokian OZO-kameroilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Modern Times Group (MTG) on julkaissut uuden Viareal-sovelluksen, jonka kautta pääsee käsiksi VR-sisältöön ja 360 asteen videoihin ja urheilulähetyksiin. Ensimmäinen iso Viarealin kautta katsottava tapahtuma on reilun viikon päästä oleva Mestarien liigan finaali. Lähetyksen voi katsoa ilmaiseksi Viarealin kautta.

”Kuluttajat kaipaavat edelleenkin viihdettä, mutta lisäksi myös mahdollisuutta uppoutua mukaan osaksi katsomaansa sisältöä. UEFA Champions Leaguen finaali on erinomainen tapahtuma lähteä tutustumaan tähän uskomattoman kiehtovaan teknologiaan”, kertoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Viarealin kautta nähtävissä oleva 360 asteen lähetys kuvataan Nokian OZO-kameroilla. Kuluttajat voivat nyt nähdä, mihin Nokian OZO-kamerat kykenevät, ja miten 360 asteen video, virtuaalilasit ja urheilutapahtuma sopivat yhteen.

Halvimmillaan virtuaalilasit voi hankkia alle kymmenellä eurolla. Muutamalla kympillä saa jo paremmin asteen verran laadukkaammat ja mukavammat lasit.

Viareal-sovellus on ladattavissa Android-puhelimille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille Applen App Storesta. Sovellus löytyy myös Oculus Gear VR Storesta Gear VR -laitteille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut