Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaisvalmistajalta iPhone-kopio – mutta kameroita onkin neljä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kiinalainen Gionee on esitellyt uusimman lippulaivapuhelimensa, Gionee S10:n. Ulkoisesti uutuus muistuttaa hyvin paljon Applen iPhone 7 -malleja, mutta kiinalaisvalmistaja on sovittanut puhelimeensa yhteensä peräti neljä kameraa.

Gionee S10 sisältää 5,5-tuumaisen  IPS LCD-näytön, on 7,35 millimetriä paksu ja painaa 178 grammaa. Muotoilu tuo mieleen Applen iPhone 7 Plussan takareunojen antenniraitoja ja kaksoiskameran asettelua myöden.

Gionee S10

S10:n sisältä löytyy Gioneen AMIGO 4.0 -käyttöliittymällä höystetty Android Nougat, ja järjestelmäpiirinä on MediaTekin Helio P25. RAM-muistia on tarjolla enimmillään kuusi gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua.

Kameraosastolla Gionee S10 sisältääkin sitten hyvin paljon tavaraa. Takaa löytyy 16 megapikselin pääkamera, apunaan kahdeksan megapikselin kakkoskamera, ja aukkoluvuksi kerrotaan valovoimainen f/1,8. Edestä puolestaan löytyy 20:n ja kahdeksan megapikselin kennot.

Valmistaja lupailee järjestelmäkameroiden tasoisia syväepäterävyysominaisuuksia sekä erityisen hyvää kuvanlaatua vähässä valossa, mutta toki valmistajien myyntipuheisiin kannattaa aina varauksella suhtautua.

Gionee S10:n hinta Kiinassa on 2599 juania, eli hieman alle 350 euroa. S10:n rinnalla esiteltiin myös kaksi edullisempaa mallia, 5,5-tuumainen S10B sekä 5,2-tuumainen S10C. Full HD -näytöllä, Helio P10 -suorittimella sekä kaksoistakakameralla ja yhdellä etukameralla varustettu S10B maksaa 2199 juania (reilut 290 euroa). HD-näytöllä, perinteisillä kameroilla sekä Snapdragon 427 -suorittimella varustettu S10C maksaa Kiinassa 1599 juania (reilut 210 euroa).

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Ei tule minulla ainakaan iphone mieleen.

  • Hendriks

   Edestä ja yleisestä muodosta kyllä!.

  • SANDY

   Sama täällä, pitemminkin Huawei P10 edestä ja honor 8pro takaata.

Tuoreimmat jutut