Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n uutuuspuhelin on tehty kestämään – ja sisältää kookkaan akun

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG X venture on tehty keskivertoa kestävämmäksi.

LG X venture on tehty keskivertoa kestävämmäksi.

LG on julkistanut uuden hieman erikoisesti X ventureksi nimetyn edullisemman hintaluokan älypuhelimen. LG:n mukaan puhelin tulee aluksi myyntiin Yhdysvalloissa, mutta sen jälkeen myös osassa Eurooppaa, Aasiaa, Afrikkaa, Lähi-itää sekä Latinalaista Amerikkaa tulevina viikkoina.

Nimensä mukaisesti LG:n uutuuspuhelin sopii ainakin keskivertoa paremmin erilaisiin seikkailuihin. Puhelin on pölyn- ja vedenkestävä (IP68-luokiteltu) 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi sekä kestää myös iskuja (MIL-STD 810G -sertifioitu). Metallirunkoisen puhelimen takapinta on teksturoitu otteen parantamiseksi.

Teknisesti LG X venture ei tarjoa mitään kovin kummoista – paitsi kookkaan akun: 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistin, 16 megapikselin taka- ja 120 asteen laajakulman 5 megapikselin etukamera, Qualcommin Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka sekä 4G LTE / Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac / Bluetooth 4.2 / NFC -yhteydet ja Micro-USB-liitäntä.

Sivupainike avaa LG X venturessa Outdoor Essentials -valikon.

Sivupainike avaa LG X venturessa Outdoor Essentials -valikon.

Akun kapasiteetti on puhelimen muihin ominaisuuksiin nähden messevä 4 100 milliampeerituntia, minkä pitäisi taata pitkä toiminta-aika – LG:n mukaan jopa 24 tuntia. Akun lataus onnistuu pikalatauksella (Quick Charge 2.0) tyhjästä 50 prosenttiin 48 minuutissa.

Painoa LG X venturella on 166,5 grammaa ja paksuutta 9,29 millimetriä. Värivaihtoehtoja on kaksi, musta ja ruskea. Puhelimen sivureunalta löytyy QuickButton-painike, joka lyhyellä painalluksella avaa puhelimen sisältämän Outdoor Essentials -sovelluksen ja tarjoaa pääsyn sen kautta ilmapuntarin, kompassin, askel-, kalori- ja matkamittarin ja sääolosuhteiden tietoihin sekä taskulamppuun.

Pitkällä painalluksella sivupainikkeesta pääsee vakiona asetuksiin ja tuplapainalluksella kytkettyä päälle tai pois hansikaskäyttötilan näytöstä. Painikkeen toimintoja voi kuitenkin itsekin muuttaa. Käyttöjärjestelmäversiona puhelimessa on Android 7.0 Nougat.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut