Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Telegram-viestisovellus sai suuren päivityksen – videoviestit mukaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Telegram-sovellus on saanut merkittävän päivityksen uuden 4.0-version muodossa. Viimeisin päivitys tuo mukaan uutta erityisesti videoiden osalta.

Telegram 4.0 on saatavilla Androidille Google Playsta ja Applen iOS-laitteille App Storesta.

Ääniviestien lisäksi Telegramissa voi jatkossa lähettää myös videoviestejä osana keskustelua. Videomuotoisen viestin pääsee kuvaamaan ja lähettämään oikeasta alakulmasta löytyvää mikrofonikuvaketta napauttamalla, jolloin vaihtuu käyttöön kameratila. Video kuvataan pitämällä painiketta pohjassa.

Telegram 4.0:n merkittävin uudistus ovat videoviestit.

Telegram 4.0:n merkittävin uudistus ovat videoviestit.

Telegram avaa videoviestit myös kaikelle yleisölle. Julkisesti julkaistut videoviestit tunnetaan Telescope-julkaisuina, joita voi katsella verkon kautta, vaikkei Telegramia muuten käyttäisikään. Sekä Telegramin videoviestit että Telescope-videot voivat olla minuutin mittaisia.

Telescope avaa videojulkaisut kaikille.

Telescope avaa videojulkaisut kaikille.

Muita tuoreimman Telegram-päivityksen uudistuksia on tuki maksuille Telegramiin tuoduissa bottisovelluksissa sekä Instant View -näkymien käytön laajentuminen. Instant View avaa verkkosivut ja artikkelit Telegramin sisällä kevyempänä versiona, jos verkkosivulle on lisätty tuki.

Telegram Instant Views.

Telegram Instant Views.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut